OHMYGOSSIP – On tuntud väljend, et naised armastavad luusereid, kuid uue uuringu tulemusena see ei olegi tõsi. Uurijad tahtsid teada, kumba tüüpi mehed on naiste silmis atraktiivsemad: kas selleks on hea välimusega ja isekad mehed või pigem ebaseksikad kuid abivalmis.

Kahe Briti ülikooli koostöös valminud uuringus osales kokku 202 naist, kellele näidati pilte 24-st erinevast mehest. Mehed olid jaotatud hea välimuse järgi kolme gruppi. Osadel piltidel oli juures ka tekst, kus mees näiteks päästis lapse jõest või ostis kodutule kohvi. Mõnel teisel pildil oli hoopis lause selle kohta, kuidas mees keeldus kedagi aitamast.

Värske uuring paljastab, et hellad ja hoolitsevad mehed on naiste silmis ahvatlevamad kui lihtsalt hea välimusega mehed. Tulemused näitavad, et naised valiksid endale meelsamini abivalmis mehe. Välimus oli teisejärguline nende uuringute põhjal. Varasemad uuringud kinnitavad, et naised hindavad abivalmis mehi rohkem, sest nemad on tõenäolisemalt paremad lapsevanemad.

“Kui otsid pikaajalist partnerit, siis vali parem hoolitsev ja abivalmis, mitte lihtsalt hea välimusega mees,” soovitas uuringut juhtiv Daniel Farrelly intervjuus.

Allikas: Huffington Post

 

Loe lisaks:
Miks me oleme nii erinevad? Mehe ja naise erinevuste mõistmine
Kõige suuremad konfliktid on peaaegu alati tingitud sellest, et mehed ei mõista naisi ja naised ei mõista mehi. 

Truudusetuse kohta tehtud doktoritöö: 5 erinevat tüüpi, kes võivad petta
Truudusetuse kohta doktoritöö teinud Maria Buchert jagab petjad 5 gruppi.

8 märki meestele, et temake on see sulle õige
Your Tango veebileht on mehi silmas pidades kokku koondanud sügavalt armumise tunnused, aga miks mitte ei võiks need sobida ka naistele.