Leho Lehis juhib koos Urmo Tamm´ega saadet “Eksperiment”. Saates asetatakse inimesed ebaharilikesse olukordadesse ning vaadeldakse, kuidas nad seejärel käituvad. Avaosas võeti luubi alla kooseluseadus ja katsetati, kui ohtlik on samasoolistel Tallinnas käest kinni jalutada. Lisaks kehastuti kommionuks ja meeliti lapsi endaga kaasa tulema. Leho Lehis räägib intervjuus Ohmygossip.ee´le, et nii mõndagi eksperimetni oli äärmiselt ebamugav teha.

Leho Lehis, olete üks “Eksperiment” saatejuhtidest Kanal 12-nes. Avasaates tegite eksperimendi  kus mängisite geid. Kas ja kui palju saite inimestelt filmimise juures sõimata ning milline on olnud tagasiside peale saadet?
Ma ei ütleks et me sõimata saime. Inimesed olid hoolimata meie silmatorkavast välimusest väga tolereerivad. Pigem oli siiski endal ebamugav olla, kuna olin mõttesse võtnud, et kindlasti saan palju negatiivset tagasisidet just nimelt tänaval eksperimenti tehes. Seda õnneks ei juhtunud.

Peale saadet on tagasiside olnud minu jaoks positiivne. Sõbrad-tuttavad kellega igapäevaselt ei suhtle, on ühendust võtnud ja öelnud, et vinge saade ja laske samamoodi edasi. Seega olen rahul.

Kas olete käinud ise ka mõnes geiklubis, või on teil keegi geist sõber?
Geiklubis ma käinud ei ole. Aga ehk kunagi satun ka sinna, mine sa tea. Minu lähiringkonnas ei ole minu teada ühtegi homoseksuaalset tuttavat.

Mida arvate kooseluseadusest?
Ma ei ole süvenud kooseluseadusesse, seega ma ei oska ka avaldada selle koha pealt arvamust.

Mida sooviksite südamelt ära öelda seoses eelmise aasta lõppemisega?
Mul on vedanud ja mind on õnnistatud otsekohesusega. Seega midagi südame peale pole jäänud.

Millised olid teie rõõmud ja mured aastal 2015?
Minu aasta 2015 rõõmurohkeks hetkeks oli see, et sain kolida Tallinnasse ja usinamalt hakata televisiooniga tegelema. Mureks oli ehk see, et jõulud möödusid lumeta aga nüüd mil lumi on maas, on ka minu mured murtud.

Mida ootate ja loodate aastalt 2016?
Ootan aastalt 2016 palju põnevaid projekte, et suudaksin olla produktiivsem ja pakkuda televaatajatele muhedat meelelahutust.