OHMYGOSSIP — “Olen kohati loobunud uudisportaalide lugemisest, sest tundliku inimesena häirib mind liigne negatiivsus ja materdamine, mis on meie ühiskonnas,” räägib saatejuht Liis Lusmägi Ohmygossip.ee’le.

Liis Lusmägi, mida sooviksite südamelt ära öelda seoses eelmise aastaga?
Olen kohati loobunud uudisportaalide lugemisest, sest tundliku inimesena häirib mind liigne negatiivsus ja materdamine, mis on meie ühiskonnas. Inimesed, mis toimub?! Miks peab meie ümber olema nii palju kurjust, kadedust ning üksteise mittemõistmist? Et olla parem inimene, et oleks parem kogukond ja miks mitte ka riik — selle heaks saame me kõik midagi ära teha. On öelnud ka kuulus vene kirjanik Lev Tolstoi: “Mõtle hästi, siis mõtted kasvavad headeks tegudeks”.

Millised olid teie rõõmud ja mured aastal 2015?

Eks need kõige suuremad rõõmud ja mured olid seotud ikka perega. Vanem laps Marta alustas sügisel kooliteed ning see oli minu jaoks väga emotsionaalne. Ema jaoks on laps alati väike, armas nunnukas, kuid 1. septembril, kui Marta pidulikult valge pluusi ja musta seelikuga mööda suure koolimaja koridore kõndis, aabits kaenlas – taipasin, kui kiiresti on minu väikesest silmarõõmust sirgunud noor neiu. Mis puudutab murepilvi, siis need liiguvad ligi ikka siis, kui mõni haigus on meie pere lapsi tabanud.

Mida ootate ja loodate aastalt 2016?
Loodan väga, et alanud aasta pakub mu lähedastele palju rõõmu ja õnnestumisi. Kindlasti plaanin ka korralikult puhata ning abikaasaga ühe pikema reisi ette võtta. Viimasel kolmel aastal olen liiga palju rapsinud ning eri rindel rabelenud. Üks korralik paus tööst ja tegemistest aitaks taas end leida.

____________________________________
Liis Lusmägi töötas algul Eesti Raadios, tegi saateid ka Vikerraadios ja Klassikaraadios, suundus hiljem Raadiosse Elmar ja sealt edasi Raadio 3. Praegu töötab raadios Star FM ja on TV3 Seitsmeste Uudiste ilmateadustaja.