“Südamel on samad asjad mis enamusel meie rahval. Välimuse või nahavärvi järgi inimesi hinnata ei tohi aga kohalike seaduste täitmist ja kultuuri, usuvabaduse, naiste ja kohalike tavade austamist tuleb nõuda täie rangusega. Loodan, et meil ei hakata kinni mätsima või varjama kuritegusid, mida mujal on püütud teha,” avaldab Karl Madis arvamust pagulaspoliitika suunas.

“See ajab kõiki vihale ja kasu asemel on hoopis kahju. Loomulikult ei pea neid ka põhjendamatult üle kuldama. Igaüks teenib oma leiva ikka ise. Alguses peab loomulikult aitama aga kui on töö ja palk siis tuleb otsida kõigil oma koht, kuidas meie riigile kasulik olla. Ja kui kord saabub õnnis hetk tagasi minna siis võiks olla põhjust tänuga meenutada, et siin aidati ellu jääda, et tagasi minnes oma riik üles ehitada.”

Milline oli aga Karl Madise’l möödunud aasta ning mida ootab laulja käesolealt aastalt? “2015 aasta oli mulle muidu hea aasta ja ma ei saa nimetada, et oleks muresid olnud. Tööd oli palju ja kui saame veel paar laulu tehtud siis on plaadi jaoks materjal koos. Dave Bentoniga oli suurepärane koostöö, mis jääb meelde igavesti.”

“Ega muud polegi loota kui, et sõjad lõpeksid ja inimkond suudaks säilitada planeeti nimega Maa.  Veel oleks huvitav teada saada, kuidas kõlab meie planeedi nimi mõne teise tsivilisatsiooni suust, kui neil see peaks olema.”