OHMYGOSSIP — Toome välja 7 seksi puudutavat punkti, mis naised on meeste jaoks kirja pannud. Pealtnäha lihtsad aspektid võivad mõne naise jaoks olla aga väga olulised.

1. “Ära lõpeta!” tähendab tõesti, et “ära lõpeta!”
Kui keegi ütleb, et “ära lõpeta!”, jätka täpselt sellega, mida parasjagu teed. Ära pea soovi märgiks sellest, et nüüd on aeg kiirust lisada, tempot aeglustada või asendit muuta. See, mida parasjagu teed, valmistab uskumatult head tunnet.

2. Las rinnad saavad tähelepanu, mis neile kuulub
Mõne naise on jaoks on rind tõeliselt erogeenne piirkond. Ära piirdu vaid vaatamisega, vaid puuduta, suudle ja mängi.

3. Kasuta oma suud
Suuseks on üks nauditavamaid tegevusi. Suuseksi võib pakkuda ka eelmängu pähe.

4. Hoolitse hügieeni eest ning suhtle
Alumine osa on tundlik piirkond ning on elementaarne hügieeniküsimus alati korras hoida. Hoolitse ka oma käte ja varvaste eest. Inimeste soovid ja eelistused on muutuvad – ole kõigeks valmis.

5. Alati ei peagi olema kohe valmis
Teinekord on hellus, tundlikkus ja õrritused parim viis äratada teises huvi. Ei tasu kohe asuda asja kallale, kui partner pole just öelnud, et soovib jõulisemat lähenemist.

6. Näita kirge välja
Voodis ei pruugi just häälitseda nõnda, et kogu maja kajab, aga kindlasti näita välja, et naudid, sest see tekitab partnerile hea tunde. Teineteisele naudingu pakkumise nägemine on veelgi erutavam.

7. Õpime koos
Üheskoos õppimine kuulub protsessi hulka ning suhtlusel on tähtis roll. Olenemata sellest, et igasuguseid nippe leidub siit ja sealt, on oluline leida üksteise jaoks meelepärasemad tegutsemisviisid.

 

Loe lisaks:
8 märki meestele, et temake on see õige sulle

OHMYGOSSIP — Your Tango veebileht on mehi silmas pidades kokku koondanud sügavalt armumise tunnused, aga miks mitte ei võiks need sobida ka naistele.