OHMYGOSSIP — Pikka aega peretuttavad olnud Pirkko Mannola (78) ja Göran Stubb (80) leidsid üksteist ning naudivad teineteise seltskonda, kirjutab Iltalehti.

Miss Soome 1958, näitleja ja laulja Pirkko Mannola jäi aastal 2009 leseks, kui armastatud näitleja Åke Lindman igavesse unne vajus. Oma kurbust töö alla matnud Pirkko tunnistas eelmise aasta alguses, et igatseb oma ellu taas meesterahva tuge.

“Oleks tore, kui mu elus oleks keegi, kellega saaks jagada elamusi ja kogemusi,” ütles Pirkko aasta 2015 aprillis.

Alates ajast, kui naine leidis oma kõrvale vahva inimese, on kõik taas läinud väga rahulolevalt ning soov on täitunud. Õnnelikku paari nähti koos jäähoki võistlusel. Pirkko kohtus samuti leseks jäänud Göran Stubb´iga. Göran´i kaasa lahkus siit ilmast aastal 2008, olles vaid 65 aastane.

“Oleme olnud peretuttavad juba 1960-ndatest. Ta (Stubb – toim.) on tore kaaslane ning see on selline sõprussuhe,” on Pirkko sentimentaalne.

Eelmise aasta kevade alguses ütles naine, et ei sooviks enam kellegiga koos elada kuid nüüd ootab ta, et kõik kulgeks loomulikult ning tasapisi.

Mannola´l ja Stubb´il on mõlemal seljataga tegusad tööaastad ning nende karjäär kestab jätkuvalt. Eelmise aasta märtsis ütles mees, et ei kavatse veel pensionile jääda ning tegutseb jäähoki äris aktiivselt edasi.

“Ma ei saa olla halvaks eeskujuks,” ütleb mees huumoriga.

Stubb on tegutsenud Jäähokiliidu esimehena aastatel 1977-1984. Mannola´t mäletatakse viimati televisoonist, kui ta osales aastal 2009 Tantsud Tähtedega saates ning saavutas teise koha. Teatrirolle, telerolle ning filmides osalemisi leidub mitmeid nii kodu- kui välismeedias. Lisaks Miss Soome võistlusele saavutas naine ka Miss Euroopa võistlusel neljanda koha.

Aastal 2013 sai naine infarkti, mille tagajärjel tehti talle tõsine operatsioon. Tervise heaolu nimel käib ta sörkimas ning harrastab joogat.