OHMYGOSSIP — Paljud mehed ja naised üle maailma armastavad kord elus ilukirurgi külastada ja siit-sealt kohendada, ent on ka neid, kel kaob reaalsustaju ning tulemuseks on just see, mida siin näeme.

Fulvio Pellegrino on Itaaliast pärit 56-aastane transseksuaal, kes on viimasel ajal palju meediakajastust saanud tänu oma lopsakatele üle süstitud huultele. Fulvio on kulutanud iluoperatsioonidele üle 70 000 Euro.

Fulvio Pellegrino
Fulvio Pellegrino enne operatsioone

Fulvio Pellegrino
Fulvio Pellegrino enne ja pärast

Fulvio Pellegrino

Fulvio Pellegrino
2x Fulvio Pellegrino

“15-aastaselt sain juba aru, et ma ei tunne ennast hästi oma kehas aga ma ei saanud toona midagi teha,” paljastab Fulvio, et naiseks ‘muundama’ hakkas ta ennast peale neljakümnendaid eluaastaid. Fulvio on end tuuninud üle 15-aasta ja tulemus on paljude meelest pehmelt öelda “shokeeriv”.

Fulvio abikaasa Marisa on aga väga toetav olnud ning räägib, et tema armastab Fulviot just sellisena nagu ta on: “Välimus ei muuda teda seest, tema jääb minu jaoks ikka samaks ja ma hoolin temast.” Ent nende suhet muutis mehe väline muutus siiski: “Me ei jaga enam abieluvoodit. Marisa ei ole gay ja ta ei taha magada mehega, kellel on rinnad. Me saame hästi läbi, elame koos aga oleme rohkem nagu õed või sõbrannad,” avaldab Fulvio.

Fulvio Pellegrino abikaasa Marisa
Fulvio Pellegrino abikaasa Marisa

Sama heakskiitu ja mõistmist ei leidnud Fulvio aga oma vanemate poolt. Fulvio isa palus poja abikaasat Marisat, et too saadaks oma mehe psühhiaatrilisele ravile, mispeale Fulvio ja pere suhtlus katkes. Tüli oli isegi nii suur, et Fulviot ei lubatud isa matustele, et lähedastele ja sugulastele mitte häbi teha. “See tegi väga haiget,” ütles Fulvio ja lisas, et iluoperatsioone ei jäta ta enne, kui jõuab täiuslikkuseni.

YouTube videot Fulvio muutumist vaata SIIT

 

Vaata ka:
EKSTREEMSED FOTOD! Rootslannast inimbarbie Pixee Fox unistab, et tema vöökoht saavutaks 35cm ümbermõõdu
OHMYGOSSIP — Rootslanna Pixee Fox on iluoperatsioonidele kulutanud juba üle 100 000 euro. Ameerikas elav Rootsi juurtega modell on oma keha muundamisega astunud ekstreemseid samme., vahendab Barcroft News.

Mexico’s Vampire Woman ehk Maria Jose Cristerna paigaldas sarved: Need on võimu sümboliks
Mehhikost pärit Marie Jose Cristernal, kes on tuntud ka kui “Mexico’s Vampire Woman”, on pea 100% kehast kaetud tatoo’dega. Lisaks tatoo’dele on ta ennast rõngastanud ning paigaldanud implantaadid sarvede jäljendamiseks, vahendab Ohmygossip.com.

Nileen Namita on teinud 51 operatsiooni et näha välja nagu Vana-Egiptuse kuninganna Nofretete
Nileen Namita moondumine Vana-Egiptuse kuningannaks Nofreteteks algas 20 aastat tagasi, sest naine oli vendunud, et ta oli eelmises elus Queen Nefertiti e. Nofretete