OHMYGOSSIP – Sportlik 44-aastane Soome mees Marko vallutas realitystaari, Dj ja Ohmygossip Couture’i modelli Suvi Pitkäneni (28) südame, kirjutab Iltalehti.

Soome The Babes duost tuntud Suvi Pitkäneni suhe Markoga on kestnud pool aastat ja paar plaanib varsti kokku kolida. Suvil on eelmisest abielust 3-aastane tütar Safina. Pärast lapse isast lahkuminekut elas Suvi kuus kuud lustakat vallalise elu, kuid teadis sisimas, et peagi astub tema ellu uus mees.

Suvil ja Markol oli lühikene romanss juba 8 aasta eest, kuid Suvi meelest oli ta sel ajal veel liiga lapsik. Taaskohtumine oli juhuslik, nad nägid üksteist Helsingi Showroom klubis ja pärast seda muutus suhe üllatavalt kiiresti tõsiseks. Suvi kirjeldab end kui temperamentset naist, keda Marko on suutnud taltsutada. 44-aastane Marko seevastu on rahuliku iseloomuga.

“Kahe majapidamise üleval pidamine on kallis, kuid meie suhe edeneb siiski vaid Safina tingimustel ja heakskiidul,” räägib Marko, kellel endal lapsi veel pole. Suvi kiidab Markot: “Marko on Safinaga väga hästi läbi saanud. Ma sain endale sellise mehe, keda mul pole varem kunagi olnud. Marko on rahulik, sihikindel täiskasvanud mees, kes kohtleb mind hästi. Ta on meie perepea, kuid ka minul on tähtis roll. Koos temaga mu elu on olnud rahulikum kui kunagi varem,” räägib Suvi rahulolevalt.

Marko harrastab fly-kalapüüki, maastikujalgrattasõitu, mängib tennist ja golfi, kuid nüüd mõtleb ta, et millist spordiala võiksid nad koos Suviga harrastada. “Me anname üksteisele piisavalt aega, sest üksteise küljes rippumine hävitab paarisuhte,” räägib Suvi intervjuus. Marko kiidab ka Suvi: “Ta on uskumatult positiivne inimene ja alati heas tujus. Peaaegu alati.” Suvi tunnistab, et oskab olla ka tuline kui olukord seda nõuab. “Tülid lahendame me tavaliselt kiiresti koos ära,” ütlevad Suvi ja Marko üheskoos.

Suvi ja Marko esimesi ühispilte näete SIIT.

Suvi Pitkänen Ohmygossip1

Loe lisaks:
Soome The Babes DJs Nina Hämäläinen & Suvi Pitkänen: Esmaaslt silikoonid ja siis Playboysse
Playboy Eesti esitleb oma augustikuu numbris kaht Soome kõige tuntumat ja kõmulisemat nais- DJd Suvit ja Ninat, kes esinevad nime all The Babes DJs. 

Suvi Pitkänen Ohmygossip’ile: Õelaid tagarääkimisi ei maksa kuulata
Nina Hämäläinen & Suvi Pitkänen on ühed Soome seksikaimad DJ’d ja Playboy-staarid. Babes DJ nime all on tüdrukud plaate keerutanud paljudes klubides ja mitmetel festivalidel.