OHMYGOSSIP – 24-aastane tõsielustaar Maisa Torppa on olnud avaliku elu tegelane juba seitse aastat ning hoolimata noorele eale, on ta kogenud ka kuulsuse varjupooli, kirjutab Iltasanomat.

Maisa Torppa on tuntud mitmest Soomes jooksnud tõsielusarjast ja hoolimata noorest vanusest, on ta juba kogenud ka kuulsuse varjupooli. Maisa meelest võib kuulus olemine olla vägagi stressirohke. Ta tunnistab, et nooremana ta ei osanud arvata, mida tuntus endaga kaasa toob. Maisa on maininud ka vahel oma blogis, et kirjutab liiga palju oma isikliku elu kohta, ning hiljem kahetseb seda.

Teistele noortele soovitab ta tõmmata piir oma isikliku ja avaliku elu vahel, ning toonitab et ei tasu olla nii sinisilmne nagu ta ise omal ajal.

Maisa on juhtinut Rantalentis-saadet, pärast seda osales ta saates Viidakon tähtöset ja lisaks sellele veel teisteski telesarjades. Maisa suhtub töösse kirega ja tema uusim projekt on netisari Maisa ja miehen tuoksu, kus ta kohtub erinevate kuulsate meestega ja vestleb nendega erinevatel paarisuhete teemadel. Maisa Torppa lisab, et on oma töökohaga väga rahul.

Loe lisaks:
Maisa Torppa ja Meiju Suvas löövad kaasa uues Soome telesarjas Alanyan Sankarit

Soomlannast lauljatar Meiju Suvas ja tõsielustaar Maisa Torppa löövad kaasa Soome uues telesarjas Alanyan Sankarit. Saates saab näha palju lusti ja ka perele pühendumist, kirjutab Ilta-Sanomat.fi