OHMYGOSSIP — Moskito Television Ltd. poolt toodetavas Soome menusaates “Fitnesspäiväkirjat” lööb järgneval hooajal kaasa ka kuulus fitness-modell ja Ohmygossip Couture reklaamnägu Janni Hussi.

Janni Hussi, kes elab alates 2012.aastast koos oma kuulsa NHL-jäähokimängijast boyfriendi Lauri Korpikoski‘ga Põhja-Ameerikas Kanadas, kinnitas telesaatest osalemist ka oma Facebooki lehel: “Nüüd on see ametlik! Osalen @fitnesspaivakirjat uues hooajas, mis algab 2016.aasta kevadel Ava TV-s. Olen nii põnevil,” jagab Janni rõõmsat uudist.

“Fitnesspäiväkirjat” (Fitnesspäevikud -toim.) on seriaal, kus neli naist avavad televaatajatele oma treeningpäevikud ning annavad aimu, mida 24/7 fitnesselu tegelikult tähendab.

Eelmisel aastal Soomes jooksnud “Fitnesspäiväkirjat” tõi tele-ekraanide ette rekordiliselt inimesi ning lootused uueks hooajaks on kõrged. Ka uus hooaeg hakkab kajastama sportlikke eluviise ning saate materjali dokumenteeritakse ümber osalejate isiklikest fitness-päevikutest.

Ohmygossip’ile teadaolevateks 2016.aasta osalejateks on peale Janni Hussi  fitness-tähed Eevi Teittinen ja Nanna Karalahti ning mitmekordne tantsimise maailmameister Oona Kivelä.

Avafoto: © Ohmygossip Couture/Mika Pulkkinen