OHMYGOSSIP — Võib juhtuda, et mõni inimene ei taha või ei julge otse öelda, kui tal on tekkinud suhte osas kahtlusi. Siin on 6 enamlevinud märki, mis viitavad sellele, et sinu kallim kaalub teie suhte lõpetamist.

1. Te veedate vähem aega koos
Kas sulle tundub, et te ei veeda enam nii tihti aega koos? Sellele võib olla mitmeid põhjusi. On ta hiljuti nt uue töö saanud või on tema tunniplaan tihedamaks muutunud? Kaalu kõiki variante, et välja selgitada, kas tema puudumisele on mõni seletus. Kui midagi pole tema igapäevaelus muutunud, siis on võimalus, et see on tema enda valik sinuga vähem koos olla.

2. Tema sõnumid on vähenenud
On ta järsku hakanud sulle vähem kirjutama? Võib-olla on ta suhtest sinuga vähem huvituma hakanud. Siiski on alati tark otsus mõelda ka teistele põhjustele. Võimalik, et ta on nii kurnatud, et ei leia aega chattimiseks. Kui sa pole kindel, mis toimub, siis oleks kõige õigem temalt endalt küsida, kas midagi on juhtunud.

3. Ta teeb sulle märkusi, et norid tihti tüli
See on märk sellest, et ta on teie suhte pärast mures või et ta pole selles väga õnnelik. Mõned tülid kuuluvad paratamatult suhte juurde, aga kui te tülitsete pidevalt, siis tasub selle peale pikemalt mõelda. Kas sulle tundub, et teie suhe liigub allamäge? Räägi oma kallimaga ja võimalusel püüdke leida lahendusi, et oma suhe taas ree peale saada.

4. Ta veedab parema meelega aega oma sõpradega
On oluline mõista, et me kõik vajame aeg-ajalt oma aega, et sõpradega koos olla. Kui olukord on muutunud aga selliseks, kus sinu kallim ei taha sinuga kahekesi aega veeta, vaid valib alati sinu asemel sõbrad, siis on teil tõesti probleem. Võib-olla üritab ta sulle sellega märku anda, et ta pole teie suhtes enam kindel.

5. Ta tundub eemalolev ja häiritud
Sellele tasuks rohkem tähelepanu pöörata siis, kui tema käitumises on ilmnenud ka mõned teised eelnevad märgid. Ehk muretseb ta millegipärast, millest pole jõudnud sulle veel rääkida või millest ta ei taha sulle rääkida. Võib-olla on ta lihtsalt väsinud või soovib omaette olla. Mõni inimene ongi vaiksema iseloomuga ja ei soovi kogu aeg tühjast-tähjast rääkida.

6. Sinu sisetunne ütleb, et midagi on valesti
Sul võib ka lihtsalt olla tunne, et midagi on teie suhtes valesti. Oma sisetunnet ei tohiks ignoreerida, kuid samas ei oleks õige ka ainult seda usaldada. Jälgi oma kallimat ja tema käitumist, ehk on veel mingeid märke, mis viitaksid tema kahtlusele teie suhte osas. Naiste intuitsioon on tugev, aga sama tugev on ka meie võime üle mõelda. Võid alati küsida ka mõne oma lähedase sõbra arvamust.

 

Allikas: allwomenstalk.com