Pärast kõiki skandaale ja tülisid jääb Miss California USA, Carrie Prejean, 22, oma tiitlist ilma. Selle otsuse langetas Donald Trump, kellele kulub Miss Universum organisatsioon. “Ta oli väga üleolev,” ütles Trump veebilehele TMZ.

Miss USA võistlustel, mis toimusid selle aasta aprillis, väljendas ta oma negatiivset suhtumist omasooliste abielusse. “Minu osariigis ja minu perekonnas on abielu midagi, mis peab toimuma naise ja mehe vahel, mitte et ma midagi halvasti tahaks öelda, aga nii on mind kasvatatud ja nii ma arvangi, et see peaks olema mehe ja naise vahel,” ütles iludusmiss kui tähtblogija ja kohtunik Perez Hilton tahtis teada tema arvamust antud küsimuses. Kriitika ei lasknud end kaua oodata, kuid vaatamata sellele jäi tiitel Carrie Prejeanile alles. Ka siis, kui ilmusid välja toplesspildid, ehkki reeglid Miss California võistluses näevad ette, et on keelatud “lasta end fotografeerida osaliselt või täiesti alasti”.

Siis aga läks Carrie liiga kaugele rikkudes lepingut ning keeldudes talle antud ülesandeid täitmast. Miss USA ning Miss Universum organisatsiooni omanik Donald Trump otsustas ta nö vallandada ja tiitli ära võtta. “Ma ütlesin Carriele, et ta on sunnitud tööd jätkama ja respekteerima lepingut Miss California organisatsiooniga ning andsin talle võimaluse seda teha. Kahjuks paistab, et seda ei juhtu,” ütles Donald Trump ühes arvamusavalduses ajakirjale People. Kui iludusmiss keeldus täitmast oma kolmekümnendat ülesannet, sai organisatsioonil mõõt täis. “Minu vastu oli ta äärmiselt kena. Kõiki teisi kohtles ta kui rämpsu,” ütles Trump meelelahutussaidile TMZ.

Carrie Prejeani koha võtab üle Tami Farrell.