OHMYGOSSIP – Naised, teile ju meeldib, kui teid hellitatakse? Ka meestele meeldib see. Teie suhe püsib värskena, kui tekitad temas tunde, et ta on eriline. Parim asi, mida sa tüdruksõbrana teha saad, on tekitada oma mehes tunne, et ta on armastatud ja tahetud. Siin on viis nippi, kuidas seda teha.

Ole tema kõrval
Mehel on vaja tunda, et sa usud temasse ja tema võimetesse. Aita tal eesmärke saavutada. Sinu julgustus, toetus ja positiivne kohalolu aitavad tal endast parimat anda. Miski ei tekita mehes rohkem erilist tunnet kui sinu armastus, imetlus ja toetus. Ära väldi või jäta teda hooletusse, kui tal on raske. Selle asemel toeta teda, et ta sooviks kogu oma ülejäänud elu sinuga veeta.

Hinda teda
Tunnusta teda igas asjas, mis sind tema juures õnnelikuks teeb ja eriliselt tundma paneb. Anna talle teada, et sa hindad tema panust suhtesse. Täna teda tihti ja ole sealjuures siiras. See tekitab temas häid emotsioone ja inspireerib teie suhte heaks rohkem tegutsema.

Tee komplimente
See aitab mehe ego regulaarselt tõsta. Tee tema tugevuste kohta komplimente ja anna talle teada, kui suurepärane inimene ta on. Mehele on oluline kuulda, et ta on oma tüdrukusõbra meelest ilus, tark ja osav. Mida rohkem ta seda kuuleb, seda enam paistab ta ka muudes eluvaldkondades silma. Mehe edukus oleneb suuresti sellest, kui palju armastatu temast hoolib ja teda hindab. See ei tähenda, et pead teda kõige eest kiitma. Kui sulle tundub, et ta ei ole õigel rajal, siis ole avatud, aga armastatud moel.

Löö end tema jaoks üles
Löö end üles ja näe oma mehe jaoks kuum välja – talle kindlasti meeldib see. Näita, et ta tegi õige valiku, kui ta sind kõigi naiste seast välja valis. Sa ei pea selleks suuri summasid välja käima. Lihtsalt tunne end oma kehas õnnelikuna ja hästi, ole tervislik ja püsi vormis. Kanna aeg-ajalt tema valitud kleiti või lemmikvärvi riideid. See rõõmustab teda kindlasti väga.

Otsi tema lähedust
Mehed vajavad sama palju emotsionaalset tuge kui naisedki. Kaisuta teda tihti ning väljenda oma armastust ja kiindumust. Mehed naudivad intiimsust rohkem, kui nad teavad, et oled suhtega rahul. Mehed näevad ka seksis võimalust naisega sidet luua. Seega sa tead, mida teha!

Ei ole keeruline panna meest end erilisena tundma. Need lihtsad näpunäited aitavad rikastada suhet ja tekitavad temas häid emotsioone!

Allikas:
Simple tips to make your boyfriend feel special