OHMYGOSSIP — Ajakiri Playboy on huvitatud tegema koostööd 41-aastase Susanna Tanni´ga, kes on sünnitanud 5 last! Susanna jagab oma positiivseid tagamaid Iltalehti vahendusel.

Soomlannast viie lapse ema Susanna Tanni oli juuni lõpus üpris hämmingus, kui temaga võttis Facebooki kaudu ühendust Portugali Playboy leht. Ühendust võeti pelgalt profiilifoto põhjal. Ajakirja toimetusest uuriti, kas Susanna oleks nõus saatma endast rohkem fotosid.

“Arvata võis, et mul oli alguses ebakindel tunne, kui nad fotosid küsisid. Ma ei võtnud seda väga tõsiselt,” ütleb hämmeldunud Susanna.

Susanna otsustas sellegipoolest pakkumisest osa võtta ja palus professionaalsel fotograaf Nadi Hammouda´l endast fotosid teha, mis hiljem Portugali saadeti.

Hiljem võttis Susanna veel ise omaalgatuslikult ühendust Venetsueela Playboy´ga, kuhu pakkus samuti oma fotosid.

“Eelkõige Venetsueelas on oldud väga aktiivsed ja mõeldakse edasise koostöö peale,” jagab Susanna rõõmusõnumit.

Väga hea väljanägemisega neljakümnene naine ütleb, et enda välimuse eest hoolitsemine on tema jaoks olnud väga kerge, olenemata sellest, et ta on sünnitanud ja kasvatanud 5 last. Susanna jaoks on köögiviljade söömine ja hingamisharjutused elustiil.

“Olen sellisel moel elanud juba nii kaua, et see on minu jaoks argipäev. See on minu jaoks väga lihtne. Toortoitu hakkasin tarbima juba 6 aastat tagasi. Hoolitsen selle eest, et tarbiksin ikkagi ka proteiine, aga värske kraami söömine ja joomine on väga minu teema,” ütleb tervislike eluviisidega naine.

Susanna jaoks pole Playboy ajakirja pääsemine kunagi unistus olnud, aga talle meeldib nüüd jagada ka teistele oma kogemusi.

“Olen kogenud palju ja olnud suhetes, kus oli palju raskusi. Kui neist tunnetest vabaneda, tunned kergendustunnet. On olnud hea tunne iseendaks tagasi muutuda ja leida hingeline tasakaal,” kirjeldab Susanna kunagisi keerulisi suhteid.

Susanna abikaasa oli alguses naise Playboy projektis ebakindel.

“Nüüd on ta igati takka kannustav. Eks alguses oli selle asja suhtes rohkem juurdlemist,” tunnistab Susanna.

Kaunil Susannal on 5 erinevas vanuses last. Naine usub, et lapsed suhtuvad tema võimalikesse Playboy fotodesse hästi.

“Lapsed on selles mõttes kõik nii erinevad, et kindlasti nad ka reageerivad erinevalt. Pean kõige tähtsamaks seda, mida võin neile õpetada. Tahaksin õpetada, et igaüks võib olla see, kes ta soovib olla. Kõige tähtsam on teha neid asju, mida pead enda jaoks oluliseks. Inimene saab läbi lüüa omal viisil, ilma, et teised sekkuksid,” jagab Susanna oma mõtteid julgete otsuste osas.

“Maitsetuid fotosid ei lase kindlasti teha, aga paljas ihu on minu meelest igati loomulik ja kaunis,” ütleb Susanna oma arvamuse, kui talle pakutaks alasti poseerimist.

 

 

[ot-gallery url=”gallery/playboy-tunneb-huvi-41-aastase-soomlanna-susanna-tanni-vastu-kes-on-s%c3%bcnnitanud-5-last-vaata-fotosid”]