OHMYGOSSIP — Kas arvasid, et tead juba kahekümnesena elust kõike? 30-aastased soomlannad ütlevad sulle Iltalehti.fi vahendusel, mida õigupoolest peaksid kõrva taha panema.

1. Vabane liibuvatest retuuspükstest. Ei ole mõtet neid jalga tõmmata, kui need ei mahu.

2. Tee kõik, et sa ei kukuks teisi naisi kritiseerima. Ei või iial teada, milline ema sinust tuleb või milline sa tütrena vanematele tundud. Aksepteeri teiste lahendusi. Igaüks annab endast vastavas olukorras parima, kuidas neile sellel hetkel tundub.

3. Säästa raha. Olenemata sellest, et tuled majanduslikult ots-otsaga toime tulla, ürita midagi kõrvale panna. Tulevikus on kasvõi natukesest säästetud rahast kasu.

4. Paarikümnesena raha kasutades hoia meeles, et tulevikus meenuvad sulle sellest eluetapist nii kaunid, valusad, armsad, lõbusad ja muud tundeid äratavd kogemused. Reisi ja veeda sõpradega aega.

5. Vali enda jaoks sobiv rasestumisvastane vahend. Tee enda jaoks asi selgeks.

6. Sa ei pea endast kõigile ja kõike jagama. Ära tunne end halvasti, kui lõpetad suhtlemise inimesega, kes ei ole sinu jaoks piisavalt oluline. Tavaliselt on kõige lähedasemad inimesed need, kellega koos kasvad ja kes mängib sinu elus tähtsat rolli – keskendu neile.

7. Ära ole ülekohtune nende naiste osas, kes ostavad omale kalleid silmaümbruskreeme või muid kalleid ihuhooldustooteid. Kui märkad esimesi kortsukesi silma ümber, hakkad neid naisi mõistma.

8. Loobu suitsetamisest ning kaitse end alati päikese eest.

9. Hoia meeles, et inimene, kellega plaanid oma elu jagada, omab tähtsat osa ka sinu karjääris. Elu oleks tunduvalt raskem, kui su kõrval poleks inimest, kes usuks sinusse sama palju, kui sa ise.

10. Kogu kogemusi. Neid ei saa kunagi olla liiga palju. Väldi selliseid kohustusi, mis on pigem koormaks. Kui teed pidevalt asju teiste meeleheaks, ei saa sa ise sellest midagi.

11. On normaalne olla lahe ja lõbus, aga ole siiski professionaalne. Ära lase lase end ära kasutada. Ära palu inimestelt andestust vaid seetõttu, et end paremini tunneksid.

12. Ära muretse liialt üle. 90% muretsemist on ilma asjata.

13. Ära pelga, tõmba need bikiinid selga! Armasta oma keha!

Avafoto: Pexels/rawpixel.com