OHMYGOSSIP — TV3 annab teada, et kevadel alustava „Eesti otsib superstaari“ žüriilaua taha istuvad tuhandete talentide seast kuuendat superstaari välja sõeluma neli kohtunikku – Maarja, Rein Rannap, Jarek Kasar (Chalice) ja Tanel Padar.

„Värvikate superstaariks soovijate kõrval on just kohtunikud need, kes saatele selle õige hoo annavad ning mul on tõesti hea meel, et tänavusele nelikule võib juba ette kindel olla – show tuleb vägev,“ ütles TV3 tegevjuht Priit Leito. Kohtunikeridade muutuse üle tunneb heameelt ka saate produtsent Kaupo Karelson, kelle sõnul on Tanel Padari ja Jarek Kasari nõusolek saatega liituda parim garantii, et kuues hooaeg eriti põnevaks kujuneks.“

Ühtlasi tänab Priit Leito TV3 ja kõigi televaatajate nimel eelmisel hooajal asjatundlikkust üles näidanud Mart Sanderit ning kohtunikurolli legendaarseks muutunud Mihkel Rauda, kes lisaks staarisaatele loobub kevadel ka „Kolmeraudse“ juhtimisest, kuid jätkab kaptenina saates „Me armastame Eestit“.
Kaupo Karelsoni sõnul on Mihkel Raua panus „Eesti otsib superstaari“ saatesse olnud üks olulisemaid, mis on aidanud noortel lauljatel saada karjääri kiirstardi. „Mõistame, et Mihkel pühendub tuleval kevadel Eesti ühiskonna edenemisele laiemalt ega saa sel korral uute talentide otsimisel kaasa lüüa. Ka saate tootja ja paljud Mihklilt nõuandeid saanud noored on talle esimese viie hooaja eest väga tänulikud,“ märkis Karelson.

Näosaate finaalijärgselt välja kuulutatud „Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja castingud algasid väga hoogsalt, juba on eelvoorudesse registreerunud sadu inimesi. Jätkuvalt saavad superstaariks ihkajad endast teada anda TV3 kodulehel: http://www.tv3.ee/superstaar