OHMYGOSSIP – Playboy Mansionis korraldatakse alati vähemalt 2 Halloweeni pidu, üks nädal varem ja teine õigel päeval, 31. oktoobril. Eelmisel aastal toimus Hefneri enda korraldatud pidu nädal varem, see aasta Hefner ise pidu ei korraldanudki vaid oli mõlema promootori peol aukülaline, nii pidavat soodsam olema.

See aasta õnnestus mul Halloweeni peole kaasa kutsuda ka sõbrannasid, enamus neist Eestist. Esimesele peole läksime me kolmekesi, kostüümideks: Dorothy Wizard of Oz’ist, baleriin ja liblikas. Teisele peole läksime kuuekesi: 4 baleriini, kurat ja vanaema.

Ettevalmistused peole minekuks tegime kõik koos. Pidu algas suhteliselt varakult, kell 19. Kõik külalised pidid kogunema ühte parkimismajja, kus toimus registreerimine ja kuhu tuli autod jätta, kuna Mansionis neile ruumi ei oleks. Peolised viidi parkimismajast Playboy Mansionisse shuttle-bussidega. Kostüümides peoloomad said käepaelad, mida skänniti kolmes erinevas kohas ja lõpuks suunati kõik busside peale. Tundsime end nagu lihavabrikus, kus kõigepealt loomi kontrollitakse, märgistatakse ja siis lõpuks letti pannakse.

Häärberisse jõudes suunati meid peole läbi Hefneri isikliku loomaaia. Rada oli pime ja ehmatavaid koletisi täis, enamus külalisi läbisid selle tee kiljudes. Rahva seas käis ringi naine boaga, kes lasi julgetel maoga pilti teha. Kuigi ma kardan igasuguseid usse, võtsin ma julguse kokku, lasin mao kaela panna ja pilti teha. Samal ajal kui meid pildistati hakkas boa end mu kaela ümbes mässima.

Peod olid modelle, näitlejaid, lauljaid, räppareid, ettevõtjaid, reality staare, Playboy jänkusid ja 1000 dollarit pileti eest maksnud mehi puupüsti täis. Süüa jätkus rootsilauas kõigile ja kõik baarid olid inimestest ümbritsetud, kuna juua võis tasuta Playboy Mansioni sulgemiseni.

Terve õhtu ehmatati ja kollitati külalisi ootamatutes kohtades. Häärber oli kaunistatud kõige jõledamate veriste koletiste, luukerede ja kummitustega, kes iga natukese aja tagant möödujaid ehmatasid. Vahel oli robotitest kollide vahel ka kostüümides inimesi, keda oli palgatud terve õhtu põõsastes liikumatult passima ja siis kisades välja hüppama. Julgemad läksid kummituste majja, millest läbi kõndimine võttis 15 minutit, mõned kostüümi osad ja paljude kiljujate, kaasa arvatud mu enda, hääle.

Kui peremees Hugh Hefner oma 3 pruudiga loetud tundideks välja tuli, läks kogu tähelepanu temale. Külalised üritasid talle võimalikult lähedale minna. Sosistati, et elav legend tuleb ju ikka oma silmaga ära näha. Turvamehed lükkasid kõik trügijad kaugemale ja viisid Hefneri punaste paeltega eraldatud laua äärde istuma. Rahvas rivistus paelte taha – paljud üritasid peremehest pilti teha, mõni sildiga lehvitades tähelepanu saada või turvamehi sebida, et nood Hefneri kõrvale istuma laseks.

Esimesel peol esinesid Ya Boy ja Dr Hollywood (nende lugu “We Run LA” on selle aasta üks kõvamaid hitte LA’s) ja peaesinejaks oli Flo Rida. 2 tüdrukut, kes tahtsid Flo Rida esinemise ajal lavale saada, võtsid turvameeste ees enda aluspüksid jalast ära, panid need meestele kätte ja selle tulemusena astusid uhkelt lava peale. Teisel peol esinesid Wu Tang Clan, Ja Rule ja Kevin Rudolf. Sõbrannadega baarileti ääres juua tellides tulid 2 räpparit meiega juttu rääkima. Selleks ajaks kui barman meile joogid andis, mis kõik kokku võttis vaid paar minutit, jõudsid lihtsate naistega harjunud räpparid teha ettepaneku pärast pidu nendega hotellituppa k****ma minna. Jätsime nad sinna järgmiste peal õnne proovima.

Mõlema peo lõpu poole võtsid paar õhtu jooksul mitte piisavalt tähelepanu saanud neiut endal kõik riided seljast ning läksid basseini alasti ujuma, mehed tegid neist telefonidega pilte nagu nad poleks kunagi varem alasti naisi näinud. Samal ajal kui basseini äärne läks tüdrukute showd jälginud inimesi paksult täis, said teised, kes ei leidnud selles midagi üllatavat, pidu edasi panna ja tekkinud tühjas ruumis üle pika aja korralikult hinge tõmmata.