“Jooga, trenn, jooksmine,” loetleb kaunis lauljanna, sõnade autor ja artist Janne Saar Ohmygossip.ee’le oma igapäevast rutiini, kuidas keha ja vaim terved hoida. “Teen trenni peaaegu iga päev, vahel isegi kolm tundi kokku,” paljastab Janne.

“Kui mul on vaja pead tuulutada, siis teen alati kas trenni või keskendun loomingule,” räägib Los Angeleses elav muusik Ohmygossip.ee’le. “Minu jaoks on oluline, et artist oskaks liikuda, et inimene üldse oskaks liikuda. Liikumine annab rahulolutunde ning süstib ka enesekindlust.”

Janne räägib, et tema lemmiktrennid on jooga ja jooksmas käimine ent ka tantsutrennid IDA Int Dance Academy’s Hollywoodis. “Staare pole ma selles tantsustuudios näinud, ent õpetajad ja ka kõik, kes seal trennis käivad, tantsivad super hästi. Esimeses tunnis ei osanud ma midagi kaasa teha ega saanud sammudest suurt midagi aru. Väga piinlik oli algul,” räägib Janne, ent lisab kohe positiivselt juurde, et harjutamine teeb meistriks ning õige pea hakkasid ka temal tantsusammud välja tulema.

“Ma pole kunagi painduv olnud, aga nüüd on ka painduvus tulema hakanud. Kui su keha on vaba ja sa oskad ennast liigutada, saad kõvasti enesekindlust juurde,” ütleb Janne.

Lisaks meeldib Jannele väga jooga. “Jooga on spirituaalne. Vabastav,” kiidab Janne üht Hollywoodi staaride lemmiktrenni. “Jooga tunnid on 4 korda päevas, nii et kõigil oleks võimalik käia. Õpetajad on fantastilised. Tunnid kestavad 40 minutit ning toimuvad annetuste põhjal,” räägib Janne oma tervislikust harrastusest.

 

Loe ka:
Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ameerika artisti-viisat aitas mul teha Printz Board
Tuntud noor ja andekas lauljanna ja sõnade autor Janne Saar on tänaseks USA’s Californias elanud juba kolm aastat. Ohmygossip.ee otsustas uurida kui koduselt kaunitar ennast seal juba tunneb ning kuidas on laabunud see kõige raskem — viisaprobleem.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Meeste vilistamine on ebamugav
Nädalavahetusel Los Angeleses oma sünnipäeva pidanud kaunis ja andekas lauljanna Janne Saar räägib Ohmygossip.ee’le oma riietumisstiilist ning kaalu ja välimuse osatähtsusest oma elus.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ehitan sotsiaalmeedias oma profiili üles
“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.