OHMYGOSSIP – “Rohkem kui horoskoopi, olen õppinud kuulama oma sisetunnet. Olen tähele pannud, et mida rohkem ma seda kasutan, seda tugevamaks see muutub,” räägib Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le, et ennast tuleb usaldada, oma südant kuulata ning sisetunnet järgida.

“Mida rohkem ennast usaldan, seda enam “õnnelikke kokkusattumusi” juhtub. Kõik kõige ilusamad hetked minu elus on juhtunud just siis, kui olen kontrolli käest lasknud ja lubanud elul juhtuda. Muidugi peab olema eesmärk ja võib planeerida, aga ei tohi sinna plaani kinni jääda, märkamata vihjeid universumilt, mis viivad samuti eesmärgini, kuid võibolla teist teed pidi ja hoopiski ilusamat rada pidi.”

“Kõigel siin universumis on tsüklid. Tõusud ja mõõnad, mis mõjutavad üksteist, justkui hingavad ühes rütmis. Pole olemas juhuseid. Kõik siin universumis on omavahel seotud peensusteni. Ajalehe veergude horoskoobi järgi ma ei ela, kuid siiski olen läbi oma uurimistöö avastanud mustreid, mis paika peavad, nii astronoomia, numeroloogia, kui ka neimology valdkondades.”

 

Loe ka:
Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le: See mis algul teeb sind õnnelikuks, võib hiljem teha õnnetuks
“Teismelisena soovisin kuhugi kuuluda ja massi sisse sulada, kuna kartsin erineda. Kolisin Itaalisasse lootusega leida see, mis hinges puudu oli, kuid rahutus sügaval hingesopis kriipis edasi. Otsisin oma kohta siin suures maailmas. Alles aasta aega tagasi avastasin täiesti uue maailma. Allika minu enda sees, kust meelerahu alguse sai,” räägib tänaseks Miamis elav kaunis, loov ja andekas Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le.