Tuntud noor ja andekas lauljanna ja sõnade autor Janne Saar on tänaseks USA’s Californias elanud juba kolm aastat. Ohmygossip.ee otsustas uurida kui koduselt kaunitar ennast seal juba tunneb ning kuidas on laabunud see kõige raskem — viisaprobleem.

“Olen tänaseks elanud siin väikeste vahedega ligi kolm aastat. Koduks ma Los Angelest ei nimeta, tunnen, et olen siin ajutiselt,” räägib Janne Saar Ohmygossip.ee’le. Viisaprobleemi aitas tal lahendada sõbranna Carola Madise elukaaslane,  Black Eyed Peas’i liige ning ka soolokarjääri tegev muusik Printz Board (36), kes juba 2001 aastal lõi isikliku produktsioonifirma Beets & Produce, Inc. “Olen Ameerikas O1-artisti viisaga. Sain selle läbi produktsioonifirma Beets & Produce, mis kuulub Printz Board’ile.”

Ameerikas tegelebki Janne peamiselt muusika loomisega ning tubli naine ütleb, et on võtnud hoiaku, et kõik tuleb ise teha. “Mitte keegi minu eest mitte midagi ära ei tee. Teen kogu oma muusika ise, olen õppinud selgeks mitmed vajalikud arvutiprogrammid, olen online‘s iseseisvalt kursusi võtnud, lindistan ise oma vokaalid,” räägib Logic Pro X muusikaprogrammis tänaseks juba nobe näpp olev Janne.

planetjanne.com

Janne räägib ka, et eelistab võimalikult naturaalset ning “ausat” muusikat. “Auto tune‘i ma ei kasuta, laulan oma laulud otsast lõpuni, valin siis kõige paremini sisse lauldud laulu ja siis programmis sätin mis vaja.”

100% naine siiski kogu töö au endale ei võta. “Loomulikult kasutan aeg-ajalt ka kõrvalist abi. Näiteks kui filmime muusikale videot, aitab mind tavaliselt Carola Madis ning üks Türgist pärit tüdruk lõikab video kokku.”

Janne Saare tegemistel saavad fännid silma peal hoida nii Facebookis, Twitteris, YouTube’is, Sound Cloud’is kui ka tema isiklikul kodulehel www.planetjanne.com!

 

Loe ka:
Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Meeste vilistamine on ebamugav
Nädalavahetusel Los Angeleses oma sünnipäeva pidanud kaunis ja andekas lauljanna Janne Saar räägib Ohmygossip.ee’le oma riietumisstiilist ning kaalu ja välimuse osatähtsusest oma elus.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ehitan sotsiaalmeedias oma profiili üles
“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.

Janne Saar elust Los Angeleses: Inimesed arvavad, et elu siin on muinasjutt. Tegelikult see päris nii ei ole
“Kirjutan muusikat ja töötan erinevate produtsentide ja heliloojatega,” räägib äsja loo “Kilimanjaro” välja andnud Janne Saar Ohmygossip.ee’le elust Los Angeleses. Janne teab, et elu Los Angeleses pole muinusjutt, ent võimalusi on rohkem kui Eestis, muidugi juhul, kui nende eest maksta jõutakse: “Võimalused on siin linnas suuremad, aga you have to pay a price for it. Kerge ja muinasjutuline see kindlasti ei ole.”