OHMYGOSSIP – “Mulle meeldib metsik loodus. Õnneks on Eestimaa niisugune paik, kus veel leidub kohti, kus looduses viibimise eest raha ei nõuta,” räägib laulja Siiri Sisask Ohmygossip.ee’le.

Siiri Sisask, kuidas on teie hobid aastatega muutunud (kas on mõni hobi ära kadunud, mõni juurde tulnud, kas on mõni hobi, mis on läbi elu teid saatnud)?
Mulle on alati meeldinud raamatuid lugeda.

Milline on teie suhe loodusega, loodusraviga, kui palju olete kursis ravimtaimedega? Kas teil on mõni hea vanaema aegne nipp, kuidas loodus ravib või ravimtaimi rohu eest kasutada?
Ma usun taimede ravitoimesse kindlasti, sest neis peituvad paljud organismile vajalikud vitamiinid. Paljud haigused tihtipeale ongi tingitud vitamiinipuudusest.

Mida arvate taaskasutusest ning kui palju ise taaskasutate?

Ma oma vajadustega elan üsna tagasihoidlikult, püüan oma asju kasutada pigem nii, et neil eluiga pikem oleks.

Mis on väärtuslikuim õpetus, mida kodust kaasa saite ning ka oma lastele edasi annate?

Võib-olla see, et teistega arvestada. Meil oli suur pere.

Ei ole ühest õpetust, kuidas lapsi kasvatada. Millised on teie pere reeglid ja õpetused, piirid ja piirangud?

Meie pere “reeglid” on olnud üksteise märkamine ja usaldamine, ainult selliselt ongi sõbralikud suhted võimalikud ja toimivad.

Tänapäeva elu pöörleb paljuski raha ümber. Ent parimad asjad öeldakse, on siin maailmas tasuta. Mis on need parimad asjad, tegemised, olemised teie jaoks, mis on tasuta ja asendamatud?

Mulle meeldib metsik loodus. Õnneks on Eestimaa niisugune paik, kus veel leidub kohti, kus looduses viibimise eest raha ei nõuta.

Kui palju teie oma toitumist järgite.. kas loete kaloreid, ostate toitu ökopoest, püüate jälgida, mis tervislik mis mitte? Milliseid toite peate ebatervislikeks?
Ei loe kaloreid, aga püüan toituda nii, et ma endale liiga ei teeks. Mulle meeldivad värsked salatid jne. Söön võimalusel ikka pigem tervislikku toitu.

Avafoto: Siiri Sisask (Erakogu)

Save

Save