OHMYGOSSIP — 3. augustil korraldas Tori Sotsiaalmaja juhataja Ave Aaslaid tagahoovis kasutatud riiete jagamise päeva, et vabaneda taaskasutustuppa toodud riietest, jalanõudest, toidunõudest ja muust, mida talle on Sotsiaalmajja toodud.

Samas sooviti koguda rahvalt annetusi puuetega inimeste õppereisi tarvis Saaremaale. Ilm oli ilus ja kuum ning rahvast palju. Kasutatud riiete tasuta jagamise päeva ettevalmistus algas Ave Aaslaidi sõnul juba hommuikul vara, sest oli vaja Sotsiaalmajast tassida riided ja muu kraam välja ning Rahvamajast oli vaja tuua ka lauad, et riided peale panna. Kõike seda aitasid Ave Aaslaidil teha vabatahtlikud abilised ja nendeks olid suurperede volinik Marika Havik, Ligne Nelk, Annely Poolak, Evely Saarman, Kay Lusti, Vello Värav, Priidu Tali, Sulev Käärmann, Reivo Hansumäe, Kalju Kidra ning veel mitmed teised.

Nimetatud abilised aitasid Ave Aaslaidil pärast jagamist allesjäänud asjad uuest ära pakkida ja lauad ära viia. Pakutavat kraami viidi vähe ära ning veidi üle 20- ne euro kogus annetusraha õppereisi tarvis. Taolisi üritusi on plaanis Tori Sotsiaalmajas ka edaspidi korraldada. 17. augustil on suurperede päev. Teisipäeviti jagatakse Tori Sotsiaalmajas nimekirja alusel Pärnu Toidupanga toiduabi suurperedele. Toidukraam saadakse Pärnust suurematest kauplustest. 25. augustil kell 16.00 esineb Tori Sotsiaalmaja tagahoovis Ervin Lillepea.