OHMYGOSSIP — Saigi see lõhnade nuusutamine mul lõpuks ometi läbi. Testisin teie jaoks vähemalt viitekümment lõhna! Pean olema aus ja ütlen, et see ei olnud just kõige lihtsam ettevõtmine. Lõhnadel on päris “head” hinnad, seega selle õige otsimine on alati raske, ehk suudan teid veidike aidata! Niisiis, siin on minu top 10! 

1.Versace, Bright Crystal – absoluutne lemmik, no ei suutnud kõikide nende teiste vahelt paremat leida. Magus, kuid mitte liiast. Ütleks, et sensuaalne ja meeli kõditav. Aastaid mu lemmik olnud ja tundub, et jääb veel pikaks ajaks.

2.Bvlgari, Jasmin Noir – jääb väga vähe alla top esimesele, nende kahe vahel ma valida ei suuda ja ostan alati mõlemad. Veidikene pikantsem ja olen selle endale võtnud, kui õhtu lõhnaks. Päeval on see ehk liiga “tugev”.

3.Gucci, Guilty Intense – see on selline igapäevane lõhn , neile kes armastavad just selliseid lõhnu, kus natukene kõike, magusast-vängeni!

4.Giorgio, Armani Acqua di Gioia – olete te näinud selle lõhna reklaami, kus sinisilmne naine ennast troopilises kohakeses “lehtede taha peidab”  ja siis vees pikali viskab? See lõhn on värske ja super nagu see reklaam, Sa tunnned nagu mingit tungi seal värskuses olla. Ja see lõhn viib sind sinna! Aus ost!

5.Escada, Cherry in the Air – kui oleks suve lõhnade top 10 , siis see võidaks esikoha! Soovitan neile kes armastavad kirsside magusat lõhna! (ps. Escada lõhnad on just teile kes otsite magusat suvelõhna)

6.Giorgio Armani, Code
 – Veel üks vanem ja juba peaaegu et unustusse jäetud lõhn, kuid absoluutselt suur lemmik !!!

7. Dior, J´adore – See on see kurikuulus lõhn mida ka eestlanna Carmen Kass on reklaaminud! Yeah!

8.Giorgio Armani,  Sì – ehk natuke kallis, seepärast paljud seda eriti ei ole ostnud siin Itaalias. Kuid vaatamata kirvele hinnale on see üks kuramuse hea nuusutamine ! Pudeli disain on ka väga hoolitsetud ja tagasihoidlikult ilus.

9. Chanel, Coco Madmemoiselle  – Selles lõhnas olin ma terve päeva. Meeldejääv ja kauapüsiv.  Magus ja sensuaalne! (Siia number 9 alla oleks tahtnud kõik Chanel-i lõhnad pista tegelikult, üks parem kui teine , kuid midagi jäi puudu)

10.Valentino – Valentino ehk siis valentino lõhn, mis kannab vaid nime Valentino. Selles on nii palju lillelõhna , seal hulgas ka mimomast. Veel üks hea suvelõhn!

 

Tahaks ka selle absoluutselt kõige “erilisema” ja ..mitte nii meeldiva lõhna ära mainida! Selleks on Thierry Mugler – alien. Väga eriline, soe ja jasmiini lõhnaline, kuid peale natukest aega hakkab VASTU! Lõhn mida mina ei suudaks eales kanda. 

Minu lemmiklõhnad on nüüd kirjas, kindlasti aeg ajalt muutuvad ka maitsed, kuid siin on siis sellised “pikaajalised” millega lähen alati kindlapeale.

Uute lõhnadeni!

Avafoto: Kristiina Kalberg (Instagram/@krissukalberg)