OHMYGOSSIP — Igal aastal pikisilmi oodatud kultuuri- ja moesündmusele ERKI Moeshow 2014 saab osta nüüd pileteid. Eesti Kunstiakadeemia fantaasiaküllane ja meeliärgitav suursündmus leiab aset 24. mail Kalevi spordihallis. ERKI Moeshow on täis inspiratsiooni, noort loomingut ning piiritut mängulisust, moeloojatelt nii Eestist kui ka välismaalt.

ERKI Moeshow on ajalooline ning ainulaadne nüüdseks juba 27. korda toimuv moeetendus Eestis. Eesti Kunstiakadeemia Disainiteaduskonna dekaani ja ERKI Moeshow 2014 žürii liikme Lylian Meistri sõnul on ERKI rutiinivaba, lisades: “See on alati vägev elamus ja kirega tehtud moeteater, suurepärane võimalus näha noorte moekunstnike ja -disainerite loomingu paremikku”.

Pääsmeid ERKI Moeshowle saab hankida koduleheküljelt www.erki.artun.ee. Täida ära vajalikud andmed, ning mine piletipakile järele Sinule sobivasse kaubanduskeskusesse SmartPOSTi sinisesse automaati.

Piletipakis olemas pilet-käepael, millega 24. mail sissepääse etendusele tagatud. Lisaks piletile leidub pakis head paremat Tradehouse’i, Trendexpressi, The Body Shopi, Sushihouse’i, Blistexi, Helosanilt, One Condomsi, EKA, Smartposti, ERKI Moeshow ning  Anne ja Stiil poolt.

ERKI Moeshow pileteid saad kodulehelt osta kuni 22. maini, piletipaki hind 13 €/koos afterparty pääsmega 16 €. Kohapeal käepaela hind 15 €, käepaela omanikule afterparty 5 €. ERKI Moeshow afterparty toimub samuti Kalevi spordihallis.