Veinivannid, kalamarjast juuksemaskid, ussimürgikreem… Staaride ilunipid on erinevad, kirjeldab Aftonbladet.

Victoria Beckham magab alati paljalt, kui välja arvata, et tal on kindad käes ja sokid jalas. “Ma panen peale hästi paksu lotionit ja lasen sel öö läbi toimida. Jalad ja käed muutuvad imepehmeks, aga David arvab, et ma olen natuke imelik, et niimoodi magan,” ütles ta ajalehele The Sun.

Demi Moore kasutab kaanide abi. Et läbi teha iga-aastane detoxikuur, mis annab nahale ja juustele värskust, tavatseb ta sõita Austriasse spetsiaalsele kaaniprotseduurile. See algab lõdvestava vanniga ning seejärel asetatakse suur hulk kaane üle terve keha. “See on tõeliselt puhastava toimega ja pärast tunnen ma end pingevaba ja puhtana,” ütles ta David Lettermanni shows.

Catherine Zeta Jones hooldab juukseid beluuga kalamarjaga, mis on üks kallimaid toiduaineid maailmas. Et oma kauneid musti lokke parimas vormis hoida, teeb ta igakuist kalamarjamaski ühes ilusalongis South Kensington´is. Kalamari sisaldab palju omega 3 rasvhappeid, mis muudavad juuksevärvi veelgi intensiivsemaks.

Terri Hatcher käib veinivannis. “Üks minu tuttav, kes on keemik, andis mulle nõu järelejäänud veini mitte kunagi ära visata, sest see sisaldab mitmeid nahale kasulikke aineid nagu näiteks antioksüdante ning exfolieerivaid aineid. Ma valan selle vanni.”

Serena Williams on aga suur Evianivee fänn. Evianiveevanne võtab ta populaarses hotellis Victor Miami beachil. Vann, mis täidetakse 1000 liitri Eviani pudeliveega, tegevat naha eriti pehmeks ja Serena on sellega nõus. “Ma tõesti tunnen erinevust, vesi on nii puhas,” ütles ta. Ühe vanni hind on üle 50 000 krooni.

Gwyneth Paltrow määrib nägu ussimürgikreemiga. Värsked uurimused on näidanud, et ussimürk on parim vahend kortsude vastu ning mõjub samuti nagu botox – näomuskleid paralüseerivalt. Allikate sõnul nähti Paltrowit lahkumas nahahooldussalongist Soya Dakar, käes ussimürgikreem Synake. “Ta on suur selle kreemi fänn, mis hoiab ta näo noorena,” ütles allikas ajalehele Daily Mail.

Penelope Cruz magab 15 tundi ööpäevas. “Inimesed küsivad alati, et kas ma pean dieeti, kuid ma ei ole kunagi dieeti pidanud,” ütleb ta ning vannub, et viisteist tundi und hoiab teda tippvormis. “Korralik uni on ainuke asi, mida ma vajan, et hea välja näha, ma pole ma ise kui ei saa end välja magada.”

Cindy Crawford kasutab tselluliitide vastu võitlemiseks kohvi. Seda paneb ta reitele ja masseerib siis kätega sisse. Kohvil on stimuleeriv ja vett väljaviiv toime ning see on üks aktiivsetest ainetest paljudes tselluliidivastastes kreemides.