OHMYGOSSIP – Ma armastan ilusat pesu — ilusat, ilusat ja veelkord ilusat! Kallis naine, armasta sinagi! Uskumatult võimas tunne on oma päev veeta erilises pesus — palju pitsi, särtsu ja sära. See judin, mis saadab sind kogu päeva. Õhtul jõuad koju ja üllatad oma meest. Oh, kui hea on olla naiselike võludega naine!

Tänapäeva maailmas, kus enam ei ole tabu rääkida avalikult seksist ja muust intiimsest, on muutunud ka naiste aluspesu millekski enamaks kui kehakate. Pesu, mis peaks olema intiimne riiete alune kehakate on 21.sajandil saanud hoopis teise tähenduse. Mida tähendas naisele pesu aastaid tagasi ja kui erinev on see tähendus praegusest?

Pesuajaloost

Linger, sõna mis tähendab pesu tuleneb Prantsusmaalt ning tähendab otsetõlkes intiimset riiet. Enne 1850-ndat ei olnud see sõna veel kuigi populaarne kuid hiljem see muutus. Pesu kujutab nii seksuaalsust, võimu ning moodi eri ajastute vahel.

Renessanssi ajastul oli naiste kinnisideeks saavutada liivakella figuur ning korsetid olid selleks parimad lahendused.

Tänapäeval, 21. sajandil on naiste pesu muutunud väga rikkalikuks ning naine võib endale leida just sellist pesu nagu hing ihkab, kuid kui palju vaevume me selle nimel vaeva nägema. Kui erilist pesu me endale selga soovime ja otsime?

 


Mida näitab naise kohta pesu, mida ta kannab:

Mustriga aluspesu
Puuviljad, lilled, liblikad ja loomad. On üsna tõenäoline see, et neid huvitavaid tegelasi kannab seljas naine, kes pidi lapsepõlves tegema kõike endast olenevat, et lihtsustada vanemate elu ja võtma vastu varakult täiskasvanule kohaseid otsuseid. Ema abistamine, viied koolis. Pagan, ma ei tahtnud seda nii karmilt kirja panna.

Puuvill, ühevärviline pesu
Emotsionaalsed ja õiglased naised. Naised kellele on võtmeküsimuseks mugavus ja praktilisus. Sellist pesu kandvad naised uurivad tihti oma tundeid ja siseelu rohkem, kui välist elu. Tihtipeale jääb puudu loogikast. Kombeks koguda endale ebaharilikke hobisid ja lõputult koduloomi.

Seksika mustriga pesu ( kiisud ja need kiskjad )
Lõpuks ometi naised, kellele läheb korda, mis neil riiete all on! Spontaansus ja lõputud kallima kingitused. Tiigrid ja leopardid pesul on vihje, et naine teab, mida ta tahab. Seks on nauding ja mees vahend naudingu saavutamiseks. See naine hoolitseb oma välimuse eest läbi seksikuse. Kindel ei saa olla, et selle paganama seksika naise taga ei ole tegelikult kergesti haavatav tütarlaps, kes vajab hoolivat ja õrna meest.

Spordipesu ( turvaline valik )
Aktiivsed naised, kes teavad alati kindlat kava, kuidas oma eesmärke saavutada. Esmatähtis on suur pilt, mitte väike pilt. Elukaaslasi ajavad taga luubiga ja teevad hoolikaid valikuid nii meestevalikus, kui ka muus. Päris tugev müür ebasobivate kandidaatide vastu ( vaid kõrge lennuga mehed on teemaks ).

Pitspesu ( lõpuks ometi! )
EHTNE NAINE! Õrn, kodukana, hoolitsev ning tõeline naine kõigi naiselike lisade ja võludega. Ilmselgelt tagavad need omadused ka õrna naisele omase kergemeelsuse. Need naised ootavad oma ukse taha mehi, kellel on varuks kallid kingitused ning kaunid lilled.

Õmblusteta pesu
Soov täiuslik välja näha. Ei jälgi moetrende ning selle asemel jälgib ekstreemsporti ja otsib selles täiuslikkust!

Korrigeeriv pesu ( kuidas sellega küll voodisse ronida? )

Perfektsust taga ajav naine. Ajab taga täiuslikkust alustades kõige pisematest asjadest kuni lõpetades meeste valikuga. Alati leidub mõni pisiasi, mis suudab tuju rikkuda ja endast välja viia. Sel naisel on suur soov pidevalt teada saada, mida temast mõeldakse.

 

Kuidas jõudsin mina pesudisainini

Aastaid olen käinud poodides ja saanud vaid nördimuse osaliseks, kuna kohalikest kauplustest ei leia kahjuks sellist pesu nagu mina vajaksin – erakordset, ainulaadset ning omanäolist. Olen täiesti kindel, et ma pole ainuke, kes poodi pesu ostma minnes pesuvalikus pettuma peab. Niisiis otsustasin, et olukorra parandamiseks tuleb ise midagi ette võtta — alustasingi pesu käsitsi disainimisega (vt. allolevat galeriid). Nüüd pesupoode külastades märkan rohkelt erinevusi oma disainpesu ja kaupluste pesuvaliku vahel — kus on pärlid, pitsid ja ekslusiivsus? Minu käsitööpesul leidub seda kõike. Iga naine tunneb end minu pesubutiigis justkui kommipoes. Iga väiksemgi nüanss on korralikult läbi mõeldud ning iga nõelapiste on tehtud hinge ja pühendumusega!

Usun, et naised peaksid rohkem väärtustama pesu väärtuslikkust ja valima erilisuse mugavuse asemel. Me peame nautima seda, et oleme naised ja meil on võimalus end ehtida!

 

 

 

[ot-gallery url=”gallery/tuuli-m%c3%a4emat-ma-armastan-ilusat-pesu-%e2%80%94-ilusat-ilusat-ja-veelkord-ilusat”]