Reedel 20. novembril kell 19.00, esitleb Tiina Talumees oma värsket loomingut Solarise Keskuses Nokia Kontserdimajas. Suurejooneline kollektsioon “Rojo Negro” on jätk kevadel Kuldnõela raames alguse saanud andaluusia teemale.

Tiina Talumees Moestuudio esitleb uut kollektsooni “Rojo Negro” suurejoonelisel hispaaniateemalisel õhtul, 20. novembril algusega kell 19.00. Etendus toimub seekord uues Solarise keskuse Nokia Kontserdimajas, kus modernne arhitektuur, kaunid kleidid ja lummav muusika suurepäraseks tervikuks ühinevad. Esitletakse 50 komplekti, peamiselt kokteilkleite ja kostüüme, aga ka mantleid ja õhtukleite.

“Rojo Negro” jätkab kevadel Kuldnõelal nähtud teemadel. Tiina kollektsioon ühendab püüdlikku elegantsi lõunamaise temperamendiga, sisaldab dramaatikat ja teatud annuse pahelisust. Kollektsiooni ette valmistades oli Tiina Talumehe peamiseks inspiratsiooniallikaks andaluusia olustik ja õhkkond. “Hispaania võlub mind endiselt ja selle teema kasutamine uues kollektsioonis tuli täiesti loomulikult,” kommenteeris Tiina Talumees valmivat kollektsiooni.

Esitlus toimub vastavatud Nokia kontserdimajas, kus Talumehe show on esimene omalaadne üritus. Etendus tõotab tulla suurejooneline, mis võib vere keema ajada isegi meie põhjamaistel moeaustajatel. Emotsioone lisab elav muusika ning maitset annavad Torrese veinimaja parimad veinid. Üritusel pakutakse silmailu ka stiilseid autosid hindavatele naistele ja meestele. Esitluse tuleb BMW uusim ning äärmiselt elegantne mudel – Gran Turismo.