OHMYGOSSIP — Suvevaheajad on alanud ning lilled õide puhkenud. Et kaunisse suveõhtusse veelgi värve tuua, toon teieni ühe suvise meigi.

Alustuseks tuleks kindlasti laugudele kanda aluskreemi, mis on hea abimees vältimaks värvidel lauvolti kogunemist ning ühtlasi laseb toonidel ka kaunimalt särada. Teine nipp on kasutada lauvärvi alla mõnda kreem/geellauvärvi (lisaks aluskreemile) mis oleks kauapüsiv. Seegi annab kaunile silmameigile püsivust juurde ja värvidel on rohkem kinnitust, kuskilt kinni haarata. Kindlasti teavad kõik juba, et veekindlad ripsmetuššid ja lainerid püsivad kauem kui tavalised!

Minu meigi puhul oli esimeseks sammuks (peale lauvärvi aluskreemi pealekandmist) lameda pintsliga keskmiselt tumeda pärlmutter sinise kandmine üle lau kogu liikuva osa (välisnurgast sisenurgani, kellele see variant ei sobi, siis jäta sisenurka natuke ruumi heleda säratooni jaoks). Värvipigmendist enima saamiseks võib proovida värvi hellalt vajutamist laule. Järgmiseks võtsin tumeda pärlmutter rohekaspruuni (kasutades väiksemat sorti hajutuspintslit, mis oleks parajalt jäik) ja kandsin seda oma silmakoopasse, välisnurgast kuni sisenurgani. Kindlasti ei sobi selline viis kõigile, tumeda tooni puhul võib piirduda ka välimise 1/2 silmakoopaga ning sealt kergelt silma sisenurga suunas tooni hajutada, et ta nii tume ei jääks terves silmakoopas. Tumeda pruuni piirjoone hajutasin pärlmutter pronksja pruuniga ning kulmu alla kandsin väga heledat kollakat matti nahatooni, mida hakkasin hajutama kulmust alla poole suure pehme hajutuspintsliga kuni jõudsin silmakoopa toonini (st ei hajutanud edasi lau liikuvale osale). Heleda mati tooni kergelt kandmine pärlmutter toonidele teeb nad natuke leebemaks ja mahedamaks. Silmakoopa välimisse 1/2 alale kandsin matti musta tooni ja hajutasin selle väga hoolikalt pruuniga kokku, see annab veidike rohkem sügavust silmadele. Alumise lau tegin kuldse, selleks kandsin sinna kuldstet kreemlauvärvi ning sinna peale väga metalset kuldset tooni viltuse lameda laineripintsliga. Veejoonele kandsin musta kreemlainerit, mille hajutasin ripsmejuurtesse. Ülemisele laule tõmbasin eriti dramaatilise lainerijoone ning kleepisin kunstripsmed. Viimased võib vabalt ära jätta ja lainerijoon võib olla tagasihoidlikum. Täpselt nii nagu keegi end mugavalt tunneb!

Näo puhul piirdusin vaid päikesepuudriga ning särapuudriga. Esimesega kontureerisin kergelt näo ja viimase lisasin kõrgetele kohtadele (nina selg, ülahuul ja põsesarnad). Huulte puhul jäin tagasihoidlikuks, sest silmameik on väga tugev, aga julged võivad loomulikult ka punast kanda huultel sellise meigiga. Mina aga kandsin huultele nahatooni roosakat pliiatsit ja sinna peale beežikat nahatooni huuleläiget. Kumbki huuletoodetest ei sisaldanud ei pärlmutrit ega sädelust! Kulmud tegin tagasihoidlikumalt keskmiselt pruuniks.

Ilusaid värvilisi suvepäevi kõigile ning olge julged oma meigiga katsetamisel.