OHMYGOSSIP – 1. juuni õhtul käisin Pärnus Kentuki Lõvis Anne Veski lauludega tantsuõhtul ning nautisin Anne Veski hoogsaid laule täiega.

Üllatav oli seegi, et meie estraadi alati särav supertäht Anne Veski laulis mõned laulud ka vene keeles, näiteks “Eilset päeva” ja rahvas kiljus kaasa. Kui esitusele tuli “Viimne pilet”, siis sai publikust laulukoor ja kõik laulsid seda laulu kaasa, eriti just refrääni “veel üks pilet…”

Mitu aastat pole ma Anne Veski‘ga silmast silma kohtunud ega vestelnud, sel korral ajasime aga enne tantsuõhtu algust pisut juttu ja vestluse käigus viitasin ka Õhtulehes avaldatud ebameeldivale loole Anne Veskist seoses Tartus antud kontseriga. Anne Veski ütles selle peale lihtsalt seda, et klatšijaid ikka leidub. Kommentaariumist kommentaare Anne Veski ei loe.

Mina ka tavaliselt neid ei loe, aga sel korral vaatasin. Enamus kommenteerijaid oli arvamusel, et selline artikkel ei kõlba kuhugi. Anne Veskil on endiselt suurepärane ja võimas hääl ning ta suhtleb publikuga kenasti.

Samuti on lahe muusik ka Ain Tammesson kes on Anne Veski onupoeg. Mitmed laulud laulis Ain Tammesson Annega koos duetina. Oli igati lahe tantsuõhtu, 10. eurot maksis pääse ning selle eest tantsisin terve õhtu lava ees.

Kohe kui keskööl tantsuõhtu lõppes, kingiti Anne Veskile roose (ühe potiroosi kinkisin mina Annele) ning paljud inimesed soovisid end Anne Veskiga jäädvustada. Mina nende hulgas.

Millal Anne Veskit televiisorist näeb? Seda ta öelda ei osanud. Suvel on erinevaid kontserte mitmeid ja tulemas on ka uued laulud.