OHMYGOSSIP – Niisiis, mida ma kuu aja jooksul sõin, et 5 kilo kaotasin? Ütleks, et kõike mis roheline. Suppe, smuutisid, salateid, juur- ja puuvilju. Põhiliselt sõingi tooreid juurvilju ja puuvilju. Kõht ei olnud kunagi tühi ja nälginud ei ole ma ka kunagi! Tunnen, et ma tegin õieti ja peale kuu ajast “roheliselt” söömist, olen mingis mõttes muutunud.  Aga lähemalt minu menüüst.

Nagu te eelmisest blogist lugesite, jälgisin ma hoolega Detox programmi. Spetsiaalselt väljatöötatud organismi puhastamise programm, mis stimuleerib mürkide eemaldumist ja ümertöötlemist. Nüüd ma juba toitun lõdvemalt ja tarbin ka kohvi, kuid jäin “rohelise” eluviisi juurde, see lihtsalt paneb mind paremini oma kehas tundma! Nagu lubatud, seekord kirjutan ma teile mida täpsemalt süüa ja kui kaua seda programmi jälgida! Enne kõike, küsige oma perearstilt infot.

(Hommikuti ärgates kaalusin ennast IGA PÄEV enne söömist)

Hommikusöök: Puuvilja salat, tass kanget rohelist teed või värskelt pressitud apelsinimahl.

Lõunaoode: 1 värske vabalt valitud puuvili.

Lõuna: Puuvlija salat või värske (ilma salatikastmeta) salat, mõnikord jõin isegi mõne juurvilja smoothie ainult
või juurvilja hautis või kui kõht väga tühi supp.

Oode: Kiivi või peotäis mandleid, mustikaid või ükskõik mis värske smoothie, veel võite süüa ploome, mis panevad kõhu kiiremini tööle. ‘
Veel tass kanget rohelist teed. ( apteegi oma, mitte neid paki omasid) või tass zenzero teed.

Õhtusöök: Valikus oli tavaliselt: Peet, avokaado, fenkol, rukola, värske salat, hoolikalt valitud juurviljadega suppe (milles EI tohi olla kartulit)
kapsas, kala, kalkuni sink. jne. Nendest siis midagi kokku keerasin tavaliselt. Ja taldrik ei olnud tühi kunagi.  (KÕIK MIS ON ROHELINE JA VÄRSKE sai taldrikule pandud.)

Lubatud on ka täistera tooted. EI punasele lihale, kohvile, õlidele, ALKOHOLILE, SOOLA ja suhkurt EI tohi kasutada. Magusat kohe üldse mitte. Ja juua tuleb PALJU VETT! Oleneb kehast aga 2-3 liitrit peaks jooma ka inimene kes ei jälgi kaalu vms. Vesi on kehale väga oluline, seda vist teab ka 5 aastane laps. Olen aus ja ütlen, et sõin vähem kui jõin, sest tegin endale pidevalt mikseriga “süüa”. Nii käis kõht kiiremini ja seedimisega probleeme ei olnud. ;) Mis ma oskan veel lisada… Hoidke ennast ja ärge piinake oma keha, ärge nälgige! SÖÖMA peab kui keha seda nõuab, juur- ja puuvilju võib süüa alati… Ma ei propageeri siin nüüd mitte mingisugust kõhnumist ja peenikesi naisi, ei… pigem MINA tegin seda enda keha nimel… ja kavatsen hästi toituda ka edaspidi. Tahaks veel ära mainiga, et kindlasti peaks ka palju liikuma, üks mõnus värskes õhus sörk või kiirem jalutamine on juba vägagi hea. Alustuseks 30 minutist päevas piisab. Kui olete puhastusprogrammi läbinud, võite heaga ennast jõusaali kirja panna. Olen kindel, et jõudu ja jaksu on rohkem kui varem.

Järgmine kord võin teile juba mõningaid retsepte jagada!

Suur POSITIIVSUSE KALLISTUS teile kõigile, hoidke ennast ja teisi!

Teie K.