Nii uskumatu, kui see ka ei tundu on uhkusel palju pistmist sellega, kuidas me suhtes käitume. Küsimus on selles, kas uhkus on suhtes vajalik või peaksime selle alla suruma?

Uhkus on vajalik suhte alguses. Just uhkus aitab hoida üleval sinu jaoks vajalike ning kõrgeid standardeid. Kuid, kas uhkus takistab sul olemast keegi teine? Läbi uhkuse saate peegeldada teie väärtusi. Uhkus ei tohiks väljendada ülbust ega üleolevust, kirjutatakse seriously-maybe.com blogis.

Uhkus on parim põhjus, miks te ei anna endast liiga palju kui suhe on värske ning uus. Ära helista esimesena, ära saada sõnumeid pidevalt, ärge kutsuge ise väga — oota kuni tema teeb seda. Mida kauem kestab värske armumine koos uhkusega seda pikem on liblikad kõhus periood. Naiselik uhkus tõmbab meest ja näitab mida sa väärt oled!

Kuigi uhkus on vajalik tõestamaks mida väärt olete, on suhte tõsisemaks muutudes sellest raske vabaneda. Kui sa saad teises kindel olla, on õige aeg vabaneda uhkusest ning keskenduda armastusväärsele suhtele.

Kui armastus on sündinud, sureb uhkus. Neile, kes õpivad armastama, saavad teada, et armastuse nimel tuleb loobuda. Kui sa tõesti kedagi armastad, tuleb teha järeleandmisi teise suhtes.

Armastus on tugevam, kui uhkus! Las uhkus minna ja armastus kasvagu!