Lindsay Lohan on üks Hollywood’i skandaalsemaid näitlejatare. Ta on varastanud, põhjustanud purjus peaga mitu liiklusõnnetust, sattunud võlgadesse, käinud ära vanglas… Nüüd selgus, et selle kõige taga on rohkem kui vaid alkohol ja narkootikumid. Näitlejataril tuvastati nartsissistlik isiksushäire, vahendab Hänt Bild.

Nartsissistlik isiksushäire on psüühikahäire, mida iseloomustab soov olla teiste poolt imetletud ja tähelepanu keskpunktis. Sellega kaasnevad puudulik arusaamine reaalsest  maailmast, vähene empaatiatunne, puuduvad süü- ja häbitunne ning inimene ei tunnista ebaõnnestumisi.

Esialgu suhtus Lindsay Lohan diagnoosi tõsiselt ja võttis ravimeid, mis arstid talle välja olid kirjutanud. Allika sõnul läks kõik väga hästi kuni Lohan’ile hakkas tunduma, et tabletid teevad teda paksuks. Ta viskas need nurka ja pöördus tagasi alkoholi ja droogide juurde.

Hiljuti avaldas Charlie Sheen soovi hakata Lindsay Lohan’i mentoriks, mis meedias parasjagu nalja ja elevust tekitas. Lidsay vastas “ei”.