“Victoria’s Secret”-i modelle peetakse maailma kauneimateks naisteks, kuid “täiusliku” keha saavutamine on suure töö tulemus ja maksab kallist hinda. Mitmed dietistid on hukka mõistnud “Victoria’s Secret” -i dieedi. “See ei toimi pikaajaliselt ja on organismile kahjulik,” ütlevad nad, vahendab rootsi nädalaleht Hänt BILD.

1. Kuu enne “Victoria’s Secret”-i  pesushow’d tohivad modellid süüa vaid vedelat toitu ja elavad proteiinipulbri peal. Lisaks joovad nad veidi vett.

2. 4-4 reegel: viimased neli nädalat treenivad modellid neli tundi päevas ehk siis 112 tundi kuus.

3. Liha tohib süüa vaid kord nädalas, kui sedagi. Gisele Bündchen ei joo sel ajal alkoholi ja ütleb, et modellid söövad liha kuu enne show’d kõige rohkem ühe korra.

4. Tund päevas tuleb end venitada, tegeledes kas jooga, pilatese või muu taolisega. “Teen joogat vähemalt poolteist tundi igal hommikul,” ütleb Miranda Kerr. Musklid peavad välja paistma ja keha peab olema painduv.

5. Magada tuleb üheksa tundi ööpäevas. “Me peame alati olema bikiinivormis ja valmis lavale minema. Väga tähtis on trenni teha ja palju magada, et olla vormis nii sisemiselt kui välimuse poolest,” ütleb Jessica Hart.

6. 80/20 reegel: 80% ühe nädala jooksul söödud toidust peab olema tervislik, 20% aga see, mis modellidele endale meeldib. Selleks osutub pigem rasvavaba jogurt kui koogid, kommid või karastusjoogid.

7. Kuna õhtul on ainevahetus aeglasem kui päeval, siis on õhtul peale kaheksat söömine täielikult keelatud.

8. Kaksteist tundi enne lavale minekut modellid ei söö ega joo. “Juba ainuüksi vett joomata on selle aja jooksul võimalik kaks kilo alla võtta,” väidab Adriana Lima.

9. Viimastel päevadel enne pesushow’d elavad tüdrukud pöhimõtteliselt trennisaalis ja pühendavad väga palju aega juustehooldusele.