OHMYGOSSIP — Täna näitan teile, kuidas ma teen endale tagasihoidlikku meiki. Alustuseks kannan laugudele nahatooni ühtlustamise eesmärgil jumestuskreemi (õhukese kihi), seejärel läheb laugudele lauvärvi aluskreem (meil on neid poes nii odavamaid kui ka kallimaid saadaval). Lauvärvi aluskreem hoiab silmameigi ilusti paigas ja ühtlasi laseb värvidel erksamalt särada!

Esimese värvina kannan lau liikuvale osale (terves ulatuses) matti roosat lauvärvi niiske aplikaatoriga.  Jägnevalt läheb silmakoopasse väga hele peaagu nahaga samat tooni matt beež. Teiseks silmakoopa tooniks on pärlmutter pruun (keskmise tumedusega), mis annab natukene rohkem sügavust ja sära. Hajutan seda silma välisnurkast alates umbes 1/2 koopajoone ulatuses lau sisenurga suunas. Hajutada tuleb hoolikalt, et vältida karme jooni! Lisan silmakoopa välimisse nurka tumepruuni (lisab veelgi sügavust) ning hajutan taas hoolikalt.

Kulmu alla kannan pärlmutter kreemjat valget tooni, mis annab värskust ja sära silmadele. Olles ülemise lauga ühele poole saanud, meeldib mulle ka laule kanda lainerijoon. Lainerijoone tõmbamiseks kasutan geellainerit ning pisikest pintslit. Minule meeldib silmade välisnurkadest kergelt pikendatud lainer.
 
Alumisel laul kasutan tumelillat tooni kogu alumise laujoone ulatuses. Veejoonele kannan nahatooni silmapliiatsit, mis muudab silmad optiliselt suuremaks ja erksamaks. Tuššitan ripsmed (nii ülemised kui ka alumised) ja korrastan kulmud. Viimaste korrastamiseks kasutan mineraallauvärvi.

Põsed kontureerin kergelt päikesepuudriga ning lisan roosat ja virsikukarva põsepuna, millel on juba kerge sära sees ning seetõttu ei hakka eraldi särapuudrit põsesarnadele kandma. Huultele kannan virsikukarva vanaroosat ja peale sädelevat roosakat huuleläiget.
 
NB! Tumedaid toone meeldib mulle laul silmakoopasse kanda suurema pliiatspintsliga ja trikk on ikka selles, et vähe haaval lisada tumedat tooni. Juurde lisada tumedat lauvärvi on märksa kergem kui üleliigset eemaldada ilma meiki rikkumata. Tumeda tooni hajutan selleks ettenähtud pintsliga. Pliiatspintsel on ka ideaalne vahend alumisel ripsmejoonel toimetamiseks.
 
Ilusat sõbrapaeva!