OHMYGOSSIP — Mul ei ole plaanis hakata pikalt mämmutama selle ümber, kui oluline on oma keha austada või kuidas peaksime ennast armastama — iga normaalne inimene mõistab seda isegi. Tahan rääkida vaid pikast, kuid äkilisest tee leidmisest iseendale lähemale.

Ma olen vahelduvalt “kogu aeg” sõltuvuses kõigest, mis kannab nime “võlts”. Ei, mind ei köida võltsbrändide kotid või ehted ( kuigi originaale ihkan endale pidevalt ), ma pean silmas ilumaailma. Juba päris noorena avastasin viisi, kuidas saada kiirelt endale sellised pikad juuksed nagu klassikalistel naistel on. Mul oli mingi imelik arusaam sellest, et just see teebki mind naiseks. Veidi aega hiljem tulid juba käiku küüntemaailm ja ripsmepikendused. Selle kõigega lõhkusin ära tõelise mina.

Kas meie tänapäeva maailma ideaalid on teinud meile selgeks, et me leiame häid töökohti, kallimaid ja parimaid pakkumisi tänu oma heale välimusele? Ma olen selles veendunud. Sama veendunud olen ma selles, et see pole tõeline maailm. Ma ei vaidle vastu, et veel kuu aega tagasi, kui mul kogu kraam küljes “rippus” tundsin end tahetuna igal eluhetkel. Olles aastaid sõltuvuses “pikenduste maailmast” olen ennast sellest lahti rebinud.

Võin käsi südamel tunnistada, et ma läksin tänapäeva nõudmiste meelevalda ja langesin ohvriks. Kui raske meil on tänases maailmas jääda iseendaks ja säilitada oma lihtsus ja naturaalsus, mis meile sündides kaasa on antud? Võibolla peaks õppima EI ütlema! ( minu nõrgim koht ). Kui meile söödetakse hommikust õhtusse sisse arusaamisi ilusatest naistest, siis vaid tugevamad jäävad “pinnale”  ning suudavad elus edasi liikuda iseendana.

Me oleme ilusad! Me oleme ilusad! Me oleme ilusad! Me oleme ilusad just sellisena nagu me OLEME ja see ongi kõige olulisem. Kui sa ei vasta tahetud meeste maitsele, tea, et kõigile ei saagi meeldida. Kui sa soovid pikemaid juukseid, muuda oma lühikesed eriliseks ja õpi neid armastama. Kui sul pole vasikaripsmeid, ravi neid lihtsate vahenditega ning naudi öösel rahumeeli pea padjas magamist. Kui sul pole ideaalseid küüsi, lase nad katta geeliga, mis aitab su küüntel kasvada nind naudi lihtsust.

Kui me ise endast ei hooli siis kes seda veel teha saaks? Teatud olukordades elus on mõistlik küsida endalt: “Kas siin ja praegu, selles olukorras ma peaks käituma nii või teisiti, kelle vajadused ma esikohale seadma peaks – kas tema või enda.” Muidugi ENDA! Julgegem olla piisavalt egoistid ja sillutada tee, kus SUL endal on hea. Andmine on tore, veel toredam on anda ilma vastu lootmata. Kuid me ei ole sularaha automaadid seinas, kust lõputult oleks võimalik raha välja võtta. Iga asi saab otsa ja eriti, kui meie andmiste peal jalgu trambitakse.

Keha, mis meile antud on on antud selleks, et temaga terve elu läbi rühkida. Seega, me võime vahetada autosi, kortereid, mehi või naisi, riideid ja tarbeesemeid. Kuid keha me vahetada ei saa. Seega – armastagem teda. Nii füüsilist, kui vaimset poolt!

“Lihtsus” peaks olema meie uus märksõna, mille poole pürgida. Kutsun ülesse kõiki ennast armastama veel rohkem, kui seda teete praeguses hetkes. Seadma esikohale enda vajadusi. Elada praeguses hetkes nii hästi, kui võimalik kooskõlas oma kehaga, kui Templiga.

Milline oleks maailm, kui me üksteist rohkem armastaksime?