Tatjana Popova kuulub Eesti küünetehnikute koorekihti, tal on oma salong, koolituskeskus, tootesari ning hulgaliselt tiitleid erinevatelt võistlustelt. Tatjana osales ka saates “Eesti Kõige Kõige”. “Kahjuks need meistrid, kes teevad küünetehniku tööd “kodusalongis” ei arene edasi ega ei võistle, ei pühendu oma valitud alale hingega. Eestis on vähe meistreid, kes töötavad südamest,” räägib Popova Ohmygossip.ee’le.

Kui vanalt hakkasite ilumaailma vastu huvi tundma? Millal jõudsite päris oma salongini?
Kui olin 15-aastane, tutvustas mulle sõbranna, kes tegi hobi korras küüsi, esmakordselt kanga tehnikat.  Sealt tulid minu esimesed küüned ning esimene sissetulek, mis võimaldas mul edasi täiendada oma oskusi küüntevaldkonnas. Iluvaldkond pakkus mulle alati huvi, omada  Ilusalong oli suureks unistuseks, mis täitus aastal 2007 tänu mu partnerile Merilin Markov-Valm’ile.

Kuidas hakkasite realiseerima oma unistusi ning kui raske tee see oli?

Oma unistuste realiseerimine algas kõigepealt salongist Mereneid, kus teenisin endale oma esimesed diplomid.  Töötasin pikalt kodus, kuid tundsin, et oskustest jääb puudu.

Aastal 2006 – 2007 lõpetasin rahvusvahelise Creative Nail Design Academy Riias, Natalja Mihhailova käe all. Sealt saigi alguse minu karjäär.
Aastal 2009 läbisin koolitusi Trend Nails küünestuudios Tartus.
Aastal 2009 läbisin tuntud rahvusvahelise žürii liige juhendaja ( koolitaja Antony Buckley )seminari (UK).
Aastal 2008  osalesin modellina ”Ilu Sõnumil 2008” ja võitsin parima modelli tiitli.
Aastal 2009 osalesin ”Ilu Sõnumil Baltimaa kuldsed käed 2009” ja võitisin I koha kategoorias “Classic Gel French Manicure”
Aastal 2010 osalesin “Ilu Sõnum Baltimaa kuldsed käed 2010” võitsin  II koha kategoorias “Classic Gel French Manicure” (Meister) ja II koha “Classic Manicure” (Meister). Samal aastal võitisin esimese koha Riias ilumessi „Baltic Beauty World 2010“ raames esimese eelvooru maailmameistrivõistlustele „Düsseldorf 2011“ Saksamaal
Aastal 2010 olin üks žürii liikmetest “ Tartu Ilumessil 2010“.
Aastal 2011 osalesin „Tartu Ilumessil 2011“  „Trendikad käed“ ja saavutasin I koha kategoorias “VIP MASTER”.
Samal aastal 2011 võistlesin Beauty international Düsseldorf „Baltic Beauty World 2010“ , kus  võistles igast riigist üks esindaja ja Eesti jäi keskele.
Aastal 2011 osalesin St.Peterburgi „Nevskie Berega“ geeltehnoloogias,  kus võitsin V koha „ Classic Gel French Manicure“ (Meister) kategoorias.
Aastal 2011 olin üks žürii liikmetest  „Ilusõnum  2011“ raames korraldatud küüntevõistlustel „Eesti Karikas 2011“.
Aastal 2012 olin üks žürii liikmetest  „Ilusõnum  2012“ raames korraldatud küüntevõistlustel „Eesti Karikas 2012“, “Tartu Kuldne Karikas 2012”, “Noored Meistrid 2012” .
Aastal 2012 tõstsin kvalifikatsiooni võistlustehnikas tuntud zürii liige juhendaja, Jelena Popova käe all (Venemaa)
Aastal 2011-2012 osales T&M Ilusalongi meeskond „Ilusõnum 2011-2012“ raames toimunud küüntevõistlustel  „Eesti Karikas 2011-2012“ võites I koha „Meeskonna võistlus“ kategoorias.

Kuna iluvaldkond on lai, jään oma oskusi täiendama pidevalt. Kuna olen TM Koolituskeskuse üks koolitajatest ja looja on see pidev edasiarendamine. Unistustetee on raske ja lõpmatu, oleneb kui palju sul jätkub kannatust, tahet ja tervist!

Kas olete üks nendest õnnelikest, kes saab öelda, et tema töö on talle ka hobi?

Töö oli algusest peale hobi ja jääb senini hobiks.

Kuidas sündis T&M ilusalong?

T&M Ilusalong sündis ootamatult aastal 2007. Mul oli plaanis avada teise nimega ilusalong kesklinnas. Ootamatu kõne Merilin Markov-Valmi poolt muutis kõik. Istusin autosse ning sõitsin Tabasallu, kus ootas mind mu tulevane partner ning Ilusalongi ruum. Vinge remont sai tehtud meie poolt meeletu kiirusega, kui kohale saabus tellitud mööbel, oli pesa valmis ning T&M Ilusalongi uks sai avatud.  Alguses meie ei osanud ujuda, kuid vette hüppasime siiski! Olime sihikindlad, põikpäised, andekad naised kes töötasid 24/7. Aastatega meie Ilusalongi populaarsus kasvas ning tänu suurele õpilaste/klientuuri arvule otsustasime asukohta vahetada. Asume nüüd linnas.

Milline on teie meelest Eesti küünetehtnikute tase?

Võrreldes teiste maadega oleme kõvasti maas. Eestis küüntevaldkond hakkas kasvama 2 aastat tagasi tänu küünevõistlustele “ Eesti Karikas”, kus on meil luba läbi viia eelvoor Maailmameistrivõistlustele ja “Tartu Kuldne Karikas”. Võistlusteks valmistame ette kõiki regstreerijad tasuta. Tänu oma teadmistele oleme suureks abiks paljudele meistritele.

Kahjuks need meistrid, kes teevad küünetehniku tööd “kodusalongis” ei arene edasi ega ei võistle, ei pühendu oma valitud alale hingega. Eestis on vähe meistreid, kes töötavad südamest.

Kui raske on olla Eestis edukas ärinaine ja kui palju see eraelu ohverdamist nõuab?

Edukas ärinaine on olla lihtne seni, kui jagad oma elu vaid elukaaslasega. Kuid iga normaalne naine tahab olla ema. Paljud naised, kes on jäänud rasedaks, jäävad koduseks peale 7-ndat kuud. Meil sellist võimalust  Meriliniga ei olnud. Töötasime kuni 9-nda kuuni ning varsti peale lapse sündi töötasime päeval salongis keskmise koormusega  ning öösel kodus arvutiga. Kuid seni proovime igal pool olla edukad ärinaised ning eraelus armastav naine ja ema. Praegu meil kasvab kahe peale 4 ilusat last.

Mis on saavutatud praeguseks hetkeks ja kus näete ennast tulevikus?

Suureks saavutuseks oli oma tootesarja loomine ning maaletoomine. Aaastal 2011 tuli Eesti turule vallutama professionaalne kõrgkvaliteetne küünehooldussari DeLuxe Line, mis areneb tõelise kiirusega. Meie tooteriiulid uuenevad vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. DeLuxe Line moto on: „Kvaliteet ja hinnasuhe peab olema kooskõlas!“. Deluxeline esindused asuvad ka Tartus Abella Ilusalongis ja Soomes Studio Glamouri.

Pääsesin tänu oma oskustele saatesse “Eesti Kõige Kõige”, kus esitleti mind, kui Eesti  tunnustatum küünetehnik. Tulevikus näen ennast moodsa vanavanaemana.
 
Mida sooviksite öelda Eesti inimestele unistuste täitumise ja ellu viimise osas?

Ole sihikindel ning peamine konkurents oled ise endale!