OHMYGOSSIP —Jessica Hay, Kate Middleton’i lapsepõlvesõbra sõnul on hertsoginna lapseootel. “William ja Kate on keskendunud pere loomisele,” ütleb Hay Huffington Post’i andmeil austraalia tabloidile New Idea, vahendab Ohmygossip.com.

Väidetavalt kavatsevad prints William ja hertsoginna Catherine sellekohase ametliku teatega välja tulla detsembris. Sellega on seletatav ka Kate’i “kaalutõus”, mis hiljuti tehtud fotodel silma torkab. 

“See tundub väga tavaline, aga loomulikult on nad rahul kahe poisi või tüdrukuga, rohkem lapsi nad ei taha,” ütleb Jessica Hay. “Nad on selle üle lõpmatult palju arutlenud ja ei taha olla vanad vanemad.”

Viimastel aastatel on Hay pressile mitmeid kuningliku paariga seotud uudiseid müünud. 2010-l aastal olevat Kate Middleton talle telefoni teel teatanud, et on printsiga kihlunud ning et pulmad toimuvad järgmisel aastal, mis ka tõeks osutus. 2011-l aastal jättis Hay töö advokaadibüroos ja pühendus “täiskohaga” lugude müümisele ajast, mil ta tulevase hertsoginnaga, keda koolis tihti olevat kiusatud, koos üles kasvas.