OHMYGOSSIP – Inglise poissmees Eesti kohta: “Peo ja naiste panemiseks on Eesti maailma parim koht!” Ma ütlen: OH, KAS TÕESTI?  Sa mujal maailmas ikka oled käinud? Sa käi maailmas enne ringi, mine käi Tais, Brasiilias kasvõi Venemaal! Käi Riia discoteekides, Lätis, Leedus … kus iganes?! Selliseid naisi on igal pool, kes turistidega kokteile teevad ja siis hotellis lõpetavad! Kas sellepärast on vaja üldistada?

Sattusin lugema ühte (Eesti) foorumi teemat, kus pealkirjaks oli “Eesti naiste maine välismaal“. Juttu nagu ikka oli naistest, kes (Inglismaa) turistidelt raha välja petavad ja kergekäeliselt seksi jagavad! Paljud isegi sõimasid seal oma sõbrannasid litsakateks ja kirjeldasid agressiivselt, et nende pärast ongi eestlannade maine nii madal!  Ma loodan, et mul selliseid “sõbrannaid” pole, kes selliseid asju oma “sõbrannade” kohta ütlevad!

Mis kuradi pärast just Eesti naisi peetakse litsakateks…? Kas mõne inimese arust on Eesti ainus maa, kus neiud turistidele peale lähevad? Võiks oma silmavaadet veidi laiendada ja mitte Eesti naisi maha teha! Kas te kunagi Tais olete käinud? Vot seal on see teema, et naised elavad totaalselt turistide kulul. Magatavad neid ja pressivad raha välja! Kui paljud mehed just Tai naiste pärast sinna lahevad? Täpselt sama on ka Brasiiliaga! Seal olles tõmmati mu meest käest, et tule teeme… Kui ma ligi läksin üteldi, et vahet pole, me teeme gruppi ka! Nii lihtsalt on, see on nende elu… Seega, selliseid naisi on ju kõikjal! Igal maal on selliseid ja mõnel maal ehk rohkemgi.

Need Inglismaa turistid, kes tulevad siia kohver kondoome täis ei tea maailmast midagi! Selle asemel, et meid eestlasi maha teha, võiks enne ennast vaadata ja arutada teemal, miks näiteks enda maal seksi ei saa! Kui häbi mul juba mõelda on sellel teemal, et üks Inglismaa (või mis iganes turist) tuleb Eestisse mõttega, et siin vaid üks kõva raju öö maha pidada ja Eesti naisega üks kõva kepp teha!

No ja millised nad ise Eesti vanalinnas välja näevad — koledad, paksud, täis ja labased. Vaadaku kõigepealt oma kapsaaeda… Usun, et paljud mehed on jäänud Eestis peale kuhja kokteile lihtsalt ilma! Naised on lihtsalt ära kadunud, peale mida siis mees on kuri ja läheb ära koju, sõimates meid eestlannasid LITSIDEKS! Või siis leidiski selle ühe miljonist, kes hotellitoas asja ära ajas, KORDAN ÜHE!!!! Kammoon! Selle ühe pärast ei tasu kohe üldistada!  Jääge oma koju, otsige sealt seda midagi, mida oma naistelt ei saa, ma ütlen!

Veel tahaksin ma ütelda neile naistele, kes tõesti Inglise turistiga midagi loodavad… Tehke neile inglastele ja muudele kiimastele turistidele järgmine kord kui välja tahavad teha HÄBI ja saatke nad lihtsalt kukele. Võin teile selle nimel ise kokteilid välja teha! Saatke nad pettunult MINEMA! Kas tõesti üks naine võib ühe kokteili nimel nii madalale laskuda, et siis hiljem kuulda, kui litsakad Eesti naised on!? Hakake ise õlut – viina kodus tegema, lürpige seda, mida te sellest kokteilist baaris ikka saate? Või Inglise poissmehest? Armastust taga otsida neilt ju pole mõtet?

Eesti maine olgu mis ta on… Eestis on palju ilusat! Ega ta muidu ei oleks olnud Kultuuripealinn 2011. Turistid võiksid veidike rohkem meie maad austada ja naiste vahtimise asemel ka muud vaadata!