OHMYGOSSIP – Soovid teada, millise sodiaadimärgi esindaja Sulle kõige paremini sekspartneriks sobib? Mis mingit sodiaadimärgi esindajat erutab ja mis endast pigem välja viib? Milline on mingi tähemärgi esindaja stiil ning harjumused?

JÄÄR
Tema stiil: Kirglik ja kannatamatu. Tahab kohe asja kallale asuda, ei viitsi aega raisata sellele, et kinkida lilli või teha romantikat. Voodis on nad energilised ja  teavad mida tahavad. Jääralt pole mõtet mingeid pikki eelmänge oodata, see kunst on tema jaoks tume maa.
Erutab: Äkiline iseloom, raju ilm, kõik, mis on kuidagi eriline.
Ei eruta: Rutiin. Eelnevalt kokkulepitud ajakava. Näiteks kohtingud igal teisipäeval. Ei eruta üldse.
Seksuaalselt sobib: Lõvi, Ambur, Kaksikud, Veevalaja

SÕNN
Tema stiil: Aeglane ja sulnis. Sõnnile meeldivad pikad õhtusöögid, mis eelnevad sensuaalsele seksile. Sõnn oskab ka truu olla, kui ta on kindel, et just sina oled see, keda ta tahab. Seksis eelistab lihtsust.
Erutab: Klassikaline flirt, läbiproovitud romantika. Küünlavalgus, roosiõied, Barry White, vein.
Ei eruta: Ootamatused, liigne pealetükkivus, veidrad seksimängud.
Seksuaalselt sobib: Neitsi, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad

KAKSIKUD
Tema stiil: Verbaalne, mentaalne ja alles siis füüsiline. Seks Kaksikutega on kindlasti kuum ja jõuline, ilmselt tahab ta seksi ajal ka juttu rääkida. Kaksikutele meeldib rääkida seksist ja nad ei jää ka seksimise ajal vait. Võimalik, et pärast orgasmi tahab Kaksik voodist välja minna, Kaksikul on rahutu iseloom ja seda ei tasu isiklikult võtta.
Erutab: Jutuajamised, vaheldus. Kui sul on Kaksikutest partner, siis peaksite seksima võimalikult paljudes erinevates kohtades ja asendites, sest ainult voodist jääb väheks.
Ei eruta: Klammerdumine. Kaksik võib olla monogaamne, aga ta peab tundma, et ta on vaba.
Seksuaalselt sobib: Kaalud, Veevalaja, Jäär, Lõvi, Ambur

VÄHK
Tema stiil: Emotsioonid, emotsioonid! Vähk tahab Suhet suure algustähega. Vähkidel on ka tugev omandiinstinkt. Nad võivad alul olla veidi häbelikud, kuid siis kui nad end juba kindlamini tunnevad, võivad olla vägagi kirglikud. Vaga vesi, sügav põhi.
Erutab: Usaldus. Hea söök.
Ei eruta: Solvangud. Vähk on väga emotsionaalne ja tema tundeid on kerge riivata, ole sellega ettevaatlik. Solvunud Vähk lepituseks ei seksi. Ta on selleks liiga solvunud.
Seksuaalselt sobib: Sõnn, Neitsi, Kaljukits, Skorpion, Kalad

LÕVI
Tema stiil: Teatraalne. Tal on vaja esineda ja talle on vaja publikut. Kuni sa talle aplodeerid, seni on ta valmis sind rahuldama. Lõvid on seksuaalselt väga pühendunud ning leidlikud. Ei pole nende jaoks mingi vastus.
Erutab: Komplimendid. Kiida teda.
Ei eruta: Ülbitsemine. See tähendab, et pealik on tema, mitte sina. Kui proovid talle pähe astuda, siis on seksil lõpp. Ära ütle talle otse, mida ta peaks tegema, las talle jääb mulje, et tema on liidripositsioonil.
Seksuaalselt sobiv: Jäär, Ambur, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

NEITSI
Tema stiil: Puhas ja nunnu. Neitsid on romantilised ja korrektsed, neile sobib rahumeelne puhtustarmastav partner. Neile võib meeldida seksuaalselt erinevaid mänge katsetada, vähemalt seni, kuni see on puhas. Akrobaatilised trikid sobivad neile.
Erutab: Värsked linad, rutiin, traditsioonid. Luuletused. Veidi vanamoodsad moosimisvõtted.
Ei eruta: Kõik, mis määrib. Pole mõtet talle vedelat shokolaadi peale pihustada või temaga ööklubi tualetis kähkukat proovida.
Seksuaalselt sobiv: Sõnn, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad

KAALUD
Tema stiil: Peenetundeline. Intellektuaalne, täiusele püüdlev. Talle meeldib erootika ning uued viisid naudingute saavutamiseks. Ta on suurepärane voodikaaslane. Ta on suhteliselt avatud, kuid tema rafineeritud maitse ei luba tal voodis liiga labaseks muutuda.
Erutab: Hästisisustatud magamistuba, kallid kingitused.
Ei eruta: Labasus, madalus. Seks autos ei kõlba, kui see auto just pole mugav limusiin.
Seksuaalselt sobiv: Kaksikud, Veevalaja, Jäär, Lõvi, Ambur

SKORPION
Tema stiil: Ekstravagantne, intensiivne, müstikasse kalduv.  Skorpion võib küll olla suhteliselt kiimane indiviid, kuid ta eelistab pigem ilma olla kui mingit kahtlase väärtusega seksi harrastada. Skorpionile on vaja kvaliteetseksi, mitte juhuslikku nühkimist. Seks peab olema midagi enamat kui vahekord.
Erutab: Mõistmine. Kui sa tead, mis su Skorpionist armsamale meeldib, siis tee seda. Kuula teda. Skorpionile meeldib ka eksperimenteerimine.
Ei eruta: Liigne pealetükkivus, vingumine, igavad inimesed.
Seksuaalselt sobiv: Vähk, Kalad, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

AMBUR
Tema stiil: Pühendumine. Kui oled temaga voodis, tekitab ta sinus kergesti niisuguse tunde, et oled ainus inimene maailmas. Aga ta on ka rändaja. Seega võib see ‘ainus-inimene-maailmas’ kiiresti otsa saada, nii et naudi koosoldud aega seni kuni see kestab. Ambur on kirglik ja aldis avastama uusi kohti ja katsetama uusi asju.
Erutab: Ebaharilikud seksiasendid ja paigad. Eksootilised seksitehnikad. Seks lennukis või Tartu kaarsillal on Amburi teema.
Ei eruta: Ootuspärasus. Kui sa tahad laupäeva õhtuti alati kodus filmi vaadata, siis võid parem kohe Amburile aidaa öelda. Igavus tapab ta.
Seksuaalselt sobiv: Jäär, Lõvi, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

KALJUKITS
Tema stiil: Kirg. Samasuguse innuga nagu ta pühendub päevasel ajal tööle, võib ta pühenduda ka oma seksuaalsusele. Kaljukits on inimene, kellele võid loota, ta on ambitsioonikas ja vastutustundlik. Tihti suunab ta oma seksuaalenergia muudesse tegevustesse ja nii v&oti
lde;ib tunduda, et ta on vaoshoitud. Soojenda ta üles ja sa leiad suurepärase armastaja.
Erutab: Tarkus, kannatlikkus, sensuaalsus. Neile meeldib asju ette planeerida. Paika panna, et kõigepealt on teatrikülastus, siis õhtusöök ning seejärel minnakse tema poole. Võimalik, et ta on eelnevalt isegi muusika välja valinud ja ütleb sulle, mida võiksid selga panna, et see plaanidega sobiks.
Ei eruta: Veidrikud, spontaansus, juhuslikkus. Mingid ninatargad hipid pole Kaljukitse teema.
Seksuaalselt sobiv: Sõnn, Neitsi, Vähk, Skorpion, Kalad

VEEVALAJA
Tema stiil: Vaba ja ektsentriline. Väga eriline, pole kaht sarnast Veevalajat. Ainus, mis neid ühendab, on intellektuaalsus. Kui Veevalajat mentaalselt erutada, kasvab kiiresti ka tema kirg. Ta on valmis katsetama ükskõik mida, peaasi, et see talle huvitav tunduks. Veevalaja võib alul olla reserveeritud ning külmalt kaalutlev, alustada aeglaselt, kuid kui sa jõuad koos temaga kiremöllu keskele, siis võid kergesti pea kaotada. Sul pole kunagi võimalik ühtegi Veevalajat “omada”, kui arvad, et ta on sul käpa all, on tal alati midagi üllatavat varuks.
Erutab: Vestlused, ebatavalised inimesed, intellektuaalsus. Seksis meeldib neile kõik – misjonäripoosist perverssusteni. Peaasi, et oleks huvitav ja vaheldusrikas.
Ei eruta: Hallus, tavalisus. Kui sul pole tumedat poolt, sa oled normaalne ja keskpärane inimene, siis pole sul Veevalaja juures erilist lootust. Sa pead andma Veevalajale vabaduse, sest niipea kui ta tunneb, et püüad talle päitseid pähe panna, perutab ta nelja tuule poole minema.
Seksuaalselt sobiv: Kaksikud, Jäär, Lõvi, Ambur

KALAD
Tema stiil: Kameeleon. Ta võib vastavalt oma soovidele ja vajadustele kehastuda ükskõik mis rolli. Tunded on kalade jaoks mõistusest eespool. Kalad on väga naudingutealtid, nad oskavad mõnu pakkuda ja seda vastu võtta. Seksuaalses plaanis on nad väga vabameelsed.
Erutab: Rahulolu. Kui sa oled õnnelik, on tema seda samuti. Kalad on unistajad ja seega meeldivad neile ka rollimängud magamistoas. Kostüümid, stseenid, abivahendid.
Ei eruta: Ükskõiksus. Kui jääd oma Kaladest kallima suhtes külmaks, siis kaotad ta kiiresti.  Talle on vaja tagasisidet.
Seksuaalselt sobiv: Skorpion, Vähk, Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Allikas: Phyllis Vega “Erotic Astrology: The Sex Secrets of Your Horoscope Revealed”