Loomulikult on iga moe-eri valmimine ainulaadne ning eriline aga teatud “sammud” kattuvad iga sessiooni läbiviimisel. Täna räägin teile hiljuti toimunud Ohmygossip Couture’i fotosessioonist “The Elegant Circus”, mis on siiani Eestis valminud fotosessioonidest suurim ning annan teile kümme head nõksu edukaks unistuste täideviimiseks!

Märsti lõpus hakkasin ma kavandama Ohmygossip Couture’i uut kollektsiooni “Endless Masquerade“, mille tarvis kogusin inspiratsiooni Jaapani kultuurist, peamiselt  Harajukust ning samuti Pransusmaa ajaloost. Mind on alati köitnud Marie Antoinette, tema ülinaiselik stiil, kogu see ajastu, Versailles’i edevus, küllus ja lõbujanu, samuti Madame de Pompadour — kelle moto oli tõenäoliselt kõike ja rohkem, lõputu edevuse laat!

Mai alguseks oli tekkinud täisvisioon ning hakkasin lisaks kollektsioonile mõtlema ka brändi turundusele. Ligi aasta oleme välja andnud eksklusiivseid moe-erisid, mis on lugejate seas äärmiselt populaarsed. Otsustasin, et Endless Masquerade koorub välja just nendest… Samuti sain suure tõuke Brasiilia Rio de Janeiro “Kaballah Circus” festivalist, kuhu mul õnnestus kaks Ohmygossip Couture esindajat saata meie särkidega ringi käima ja flaiereid jagama.

Nüüd on  festivalidest veel sihikul 2013 aasta märtsis Brasiilias São Paulo Jockey Club’is toimuv “Lollapalooza Brasil 2013“, kus püüame juba suurema reklaamikampaania läbi viia — maksimumplaan on saada ka Ohmygossip Couture’i logo nende enda flaieritele, püstitada müügitelk, paigaldada reklaamlipud ning veel mõned “väiksed andekad turundusnipid”, mis jätan hetkel enda teada;) Brasiilia suurfestivalidel on kohal 90% Ohmygossip Couture’i Brasiilia sihtgrupist ning mitmekülgsed ja huvitavad võimalused brändi erinevaks promomiseks. Samuti käivad ettevalmistused 2013 aasta aprillis USA’s toimuvaks “The Coachella Valley Music and Arts Annual Festival 2013 Ohmygossip Couture reklaamkampaaniaks.  “Welcome to your first day of Tomorrowland!” — selline ma olen, unistan alati suurelt ning uskuge või mitte, mida suuremalt asjad ette võtan ja kõvemini pingutan, seda paremini harilikult ka läheb. Lihtsad plaanid jäävad kuidagi soiku ja alguses isegi kohati ebareaalsed ning lausa “vaimuhaiged” plaanid jõuavad detailideni viimistletud lahendusteni! Äge!  ;)

Sarnane, alguses ebareaalne tundunud projekt, oli hiljutine Ohmygossip Couture “The Elegant Circus” fotosessioon, millest on plaan lõigata seitse nahka — kõige esimene ja kõige magusam on film Ohmygossip Couture eksklusiivsest fotosessioonist, mille filmisid Soome C-media filmistuudio töötajad Soome TV jaoks – see esilinastub Soome TV’s ning saab suurt kõlapinda kandma ka YouTube’is. Soomlastega on Gossip Media OÜ teinud koostööd juba üle aasta ning koostöö on sujunud suurepäraselt. Oleme teinud arvukaid moe-erisid tuntud soomlastega ning meie moe-seeriad ning intervjuud on ka korduvalt kajastust leidnud Soome suurimates päevalehtedes.

Teine “nahk” on Ohmygossip Couture moe-eri meie armsate lugejate jaoks, mida saab näha meie kõigi kolme (Gossip.ee; Ohmygossip.com ja Ohmygossip Norway) meelelahutusveebi vahendusel.

Kolmas, neljas ja viies “nahk” on fantastilised reklaamfotod flaierite, Lookbook’ide ning reklaambännerite jaoks.

Kuues “nahk” on haruldased tutvused, kontaktid, usaldusväärsed koostööpartnerid ka tulevikus, kellelet saame esimesena eksklusiivse info, eksklusiivlood ning eriload üritustele.

Seitsmenda “naha” tõmban aga endale selga ning praen ennast oma enda hiilguses, aupaistes ja edevuses. Pole paremat tunnet kui unistada suurelt ning viia need unistused ka täide! Ärge kunagi alahinnake ennast ega oma unistusi, sest suure usu ja läbimõeldud plaani korral kipuvad need täituma! ;)

Minu kümme nõuannet edukaks unistuste täideviimiseks:
1. Unistage pealtnäha võimatust – unistamine on tasuta!
2. Koostage kirjalik ja läbimõeldud plaan
3. Seedige seda plaani, veeretage peas mõtteid ning mõelge mida/kuidas teeksite, kui raha poleks probleemiks
4. Muutke seda plaani ja leidke võimalusi/alternatiive teha sama plaan ilma rahata või miinimumini viidud kulutustega. Raha kulutada oskab igaüks, eksole, aga luua midagi tänu heale organiseerimisoskusele, on midagi muud.
5. Täiendage veelkord oma plaani, ning otsige koostööpartnereid — uskuge ise oma plaani õnnestumisse! Kiitke ennast ja kujutage korraks ette tunnet mis teid valdaks, kui teie plaan oleks juba teostatud.
6. Mängige kõik detailid läbi edaspidi ja ka tagurpidi
7. Mängige kõik detailid veelkord läbi — pole midagi olulisemat kui detailne ettevalmistus.
8. Mõelge valmis ka Plaan B, mis juhtub, kui mõni detail ebaõnnestub… teil peab alati olema asendusplaan. Jätke meelde: Kui nii toimite, ei vea teid lõpptulemus kunagi alt!
9. Tegutsege, hakkake oma plaani ellu viima. Tehke oma unistused teoks! Sõlmige (kirjalikud) kokkulepped ning hoolitsege, et ei tekiks infosulgu – kõik projektis osalevad inimesed on tähtsad ja vajalikud ning neid tuleb kogu toimuvaga kursis hoida, et nad saaksid efektiivselt oma aega planeerida ja ette valmistada!
10. Rääkige oma saavutustest ka teistele! Kes ikka koera saba kergitab, kui mitte ta ise! Annate inspiratsiooni ka teistele, motiveerite ennast uuteks ja veel suuremateks tegudeks ning jätate endast jälje! Jälg tuleb aga jätta, kui soovite, et teil oleks järgijaid :)

Backstage galerii:
Ohmygossip Couture modelli Sini Tarkkinen’i (Finland) ettevalmistus Ohmygossip Couture “The Elegant Circus” fototsessiooniks…
Make up artist Ksenia Ljašenko (Estonia) teeb Lana Vallo Meigistuudios vastupidava fotomeigi.

Juuksur Olga Gross (Estonia) ja tema abiline 1AD Natalja Fiminova (Estonia) vastutavad modelli soengu eest. Nagu kogu fotosessioon, peab ka soeng olema elegantne, suur, silmatorkav ja võimas!

Nii ettevalmistusi kui ka fotosessiooni filmivad ja pildistavad üles C-Media filmimeeskond (Finland) ja fotograaf Ma
rika Kiviharju (Finland).

Fotosessiooniks suundume Eesti ühte parimasse tippklassi restorani “Gloria”. Selle atmosfäär ning energia tuksub meie sessiooniga samas rütmis. Eelnevalt on loomulikult sõlmitud kokkulepped ning valmistatud detailideni ette outfit’id. Stiili eest vastutasid Ohmygossip Couture fotosessioonil “The Elegant Circus” kolm inimest – Maria Lakio (Finland); 1AD Hanna Paakkari (Finland) ja kunstiline juht Olja Raag (Estonia).

Tule liitu Gossip Media OÜ lehtedega ka Facebookis: Gossip.ee; Ohmygossip.com; Ohmygossip Norway ja Ohmygossip Couture!

Loe lisaks:
Eksklusiiv! Soome televisioon käis Ohmygossip Couture’i moe-eri pildistamist filmimas!
Eile oli Tallinnas Soome TV esindaja ning C-Media produtsent Lari Seppälä, kes koostöös Gossip Media OÜ juhi Helena-Reet Ennet’iga viis läbi eksklusiivsed filmivõtted.

Helena-Reet: Uueks “Ohmygossip Couture” kollektsiooniks “Endless Masquerade” kogun inspiratsiooni Jaapani Harajukust & Marie Antoinette’ist

Iltalehti: Ohmygossip Couture moeseeria viis Soome modelli maailma
Hunger Games’i (Näljamängud) kostüümidisainer Judianna Makovsky’it inspireeris Capitol Couture’i looma Ohmygossip Couture?

 

Püsige lainel, suure Ohmygossip Couture moe-eri “The Elegant Circus” Sini Tarkkineniga avaldame Gossip.ee’s juba sellel kuul! Kaunist suve kõigile! ♥

Leia meid Facebookist:






Kopi meie logod ka oma blogisse!

www.gossip.ee

 

http://www.gossip.ee/contents/28-e-shop?locale=et