Legendaarne, ülipopulaarne ja kaasakiskuv klubi Pacha Ibiza saabub taas Eestisse. Klubi ülemaailmse tuuri PACHA Ibiza World Tour 2012 raames toimub luksuslik Pacha õhtu 4. augustil Pärnu klubis Sunset.

PACHA Ibiza võrratu klubiõhkkonna loovad ülemaailmselt tuntud DJ ja produtsent Sebastian Gamboa ning Pacha säravad ja särtsakad tantsutüdrukud. Külalisesinejad on ka DJ Dave Storm, DJ Artur F & Marc F. Interjööri muudab tundmatuseni brändi firmadekoor.

Te saate nautida igati geniaalset miksi house-, elektroonilisest ja tehnomuusikast, mida toonitab PACHA vaimustav helikvaliteet. Virtuoosne klubimuusika, kuumad Hispaania artistid, vapustavad dekoratsioonid ja eriefektid, tohutu avatud terrass ning andekad ja huvitavad klubikülalised – kõik see ootab teid mererannal klubis Sunset juba 4. augustil.

Pacha on legendaarne klubiimpeerium, kuhu kuuluvad rohkem kui 70 eliitklubi maailma eri riikides, samuti baarid, firmakauplused, hotellid, kasiinod ning palju muud. Pacha on võitnud miljonite pidutsejate ja positiivsest õhkkonnast lugupidavate inimeste südamed. See on ka popikuninganna Madonna meelisklubi siis, kui ta Hispaanias puhkab. Pacha sümbol on kaks kirssi. Need kajastavad ilusat ja magusat elu ning on 31 aasta jooksul saanud tuntuks kogu meie planeedil.

Klubi Pacha Ibiza on kuulus mitte ainult oma ajaloo, õhkkonna ja programmi, vaid loomulikult ka oma diskorite poolest. Sel suvel astub Pacha Ibiza klubiõhtul Pärnus lavale Pacha üks kõige nimekamaid diskoreid Sebastian Gamboa. Ibiza saarel kasvanud ning lapsepõlvest peale kuulsate house-diskorite mõju all elanud Sebastian Gamboa alustas oma professionaalset karjääri 1990. aastal. Oma firmaõhtutega klubides Pacha, Privilege, Amnesia ja Space saavutas ta kiiresti aukoha Hispaania house-lavadel ning on loomulikult ka Ibiza legendaarse ööelu üks kõige silmapaistvamaid tegelasi. Sebastiani, kes on välja andnud 11 plaati ja kaheksa kompilatsiooni, võib juba pidada oma ala tõeliseks maestroks.

 

Ürituse korraldajad:
 Eventline Group OÜ
 PCM Cranes Estonia OÜ
http://www.eventline.ee/

Lisainfo:
 Vanusepiirang 18 +
 Kestus 10 h
 Uksed avatakse kell 22.00
 Pildistamine, filmimine lubatud
 Tegemist on vabas õhus toimuva üritusega
 
2 VIP tsooni ( lauad / tavaline) – eraldi WC, baar, puuviljad, eraldi valve, suurepärane ülevaade rõdult
 
Esimesed piletid hinnaga 17 €
Esimesed vip-piletid hinnaga 45 €
 
Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides