Mariliis Anger on 22-aastane särav, särtsakas ja omapärane Saaremaa tüdruk, kes igapäevaselt töötab kokana aga tulevikus näeb ennast hoopis moe-alal kätt proovimas. “Ideaalis sooviksin tööd, mis oleks seotud moega ja samas ka ürituste korraldamisega. Seda kindasti ka kusagil suurlinnas — Pariis… London… New York ?! Elame, näeme,” räägib moeblogi pidav Mariliis Gossip.ee’le.

Mariliis Anger, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen Mariliis, 22-aastane tüdruk Kuressaarest ja igapäevaselt töötan kokana (ning alati kui ma seda ütlen kellelegi siis on üllatust ja imestust kui palju) + selle kõrval pean ka blogi.
 
Mis on teie hobid?
Ma ütleks, et käsitöö – mulle meeldib õmmelda, erinevaid ehteid meisterdada, kaunistada asju ja puhuda vanadele asjadel uus elu sisse. Ning samas kohe kindlasti ka blogimine, mis võtab ikka omajagu aega.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Ma ei oskagi kuidagi kirjeldada oma stiili, sest see on ühest äärmusest teise. Üks päev kõrged kingad, kleit ning järgmisel hoopis boyfriend cut teksad, maika ja tennised. Mulle meeldib katsetada erinevate lõigete ja värvidega. Inspiratsiooni saan inimestelt enda ümber, blogidest, mida ma loen ja lehekülgedelt, mida külastan. Stiililemmikud on Diane Kruger, Audrina Patridge ja Alexa Chung.
 
Milline on teie meelest suurim moeaps?
-Suurimad vead kuuluvad kindlasti sinna valdkonda kui inimene ei teadvusta endale oma kehakuju ja kannab asju, mis kohe üldse ei sobi ning enamasti on need ka suurus-kaks liiga väiksed.
-Siis kindlasti sokid + plätud/sandaalid (see on just meeste seas väga populaarne)
-Over-branding, mida on näha väga palju noorte tüdrukute seas. Võtame näiteks Ed Hardy — nokamüts, pluus, dressipüksid, jalanõud + arvatavasti mingi kott ka, mis peavad kõik olemad EH omad.
-Liigne viimase moe järgimine – asi peaks ikka sobima sinu stiiliga. Sina peaksid kandma näiteks seda viimase moe järgi olevat kleiti, mitte kleit sind. Vaadake ennast enne peeglist kui hakkate kodust välja minema. Kui teile tundub teie riietus pisut naljakas või asi ei sobi teile kõige paremini, siis arvatavasti see nii ka on. Olge kriitilisem enda suhtes.
-Ülepakutus — ehted, värvid, meik… ikka rohkem ja rohkem. Lihtsuses peitub ilu ja pigem las olla midagi puudu kui liiga palju.
-Trenni jalanõud võiks ka jätta siis jõusaali, mitte kanda neid igapäevaselt.
 
On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Kindlat lemmikut ei ole, aga väga meeldivad suured statement kaelakeed ja sõrmused, mida on mul kogunenud juba omajagu. Samas kui huulepulka saab aksessuaariks nimetada siis neoontoonides huulepulgad on küll väga suured lemmikud!
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti (tänava)moest arvan täpselt niipalju, et Eesti inimesed ei julge proovida ja katsetada huvitavate riietega. Kõik nagu kardaks kriitikat ja üleüldiselt seda, mida keegi teine siis temast arvab kui ta seda, teist või kolmandat kannab. Samas on ka erandeid ja selle üle on mul vaid hea meel.

Minu arust on erinevad moekonkursid väga vajalikud, sest kuidas muidu avastada uusi disainereid? Asi on liikumas ainult paremuse poole ja nii palju andekaid disainereid on viimasel ajal tekkinud.
 
Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?
Ei oskagi mingit saavutust eelistada teisele ja see tähendabki, et olen rahul hetkel kõigega, mis olen saavutanud ning olen kindel, et suuremad saavutused on alles ees!
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Ma ei tahaks mitte midagi välistada siin, sest nagu elu on näitanud – söön hiljem oma sõnu. JC Litad olid alguses minu arust kõige õudsamad jalanõud üldse ja siis äkki üks hetk avastasin, et kõige ilusamad ja omapärasemad ning sellest ajast saati on need mulle väga meeldinud! Samas ühes olen kindel, et Crocksides mind küll mitte kunagi ei näe.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Ma võiks siin nimetada klassikalised must seelik ja hästi istuv must pintsak, aga ma jätan need praegu nimetamata. Jah need võiks olemas olla, aga mina isiklikult valiksin sellised asjad:
 -Punane nahktagi (soovitavalt neetidega)
 -Valge blazer
 -Neoon toonis kampsun
 äValge triiksärk
 -Mustad nahk skinny jeans’id
Need on asjad, millega sa saad tavalised outfitid eriliseks ja huvitavamaks teha.
 
Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Ma olen suur colour blocking‘u fänn ja mulle meeldib väga erinevate värvidega katsetada. Kui mul roosad juuksed olid, siis hoidsin ennast värvidega pisut tagasi, ei tahtnud liiga kirjut ning ülepakutud muljet jätta kogu tervikust. Praegu aga katsetan ja proovin jälle niikaua kui saan. Lemmikvärviks on mul millegipärast välja kujunenud must (such a happy color, right ? :D)
 
Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Kusjuures ma ei kujuta isegi ette. Ideaalis sooviksin tööd, mis oleks seotud moega ja samas ka ürituste korraldamisega. Seda kindasti ka kusagil suurlinnas — Pariis… London… New York ?! Elame, näeme.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Aktiivselt olen blogi ( letherspeak.blogspot.com )pidanud natukene alla aasta ja kõige vahvam selle juures on positiivne tagasiside inimestelt. Kindlasti ka erinevad koostöö võimalused inimestega, kellega ma olen just tänu oma blogile tutvunud.
 
Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

 www.angelicablick.se
 www.stockholmstreetstyle.com
 www.style.com
 www.fashionjunkiie.modette.no
 www.harpersbazaar.com
 

 

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————


Mariliis Anger (Fotod: letherspeak.blogspot.com)

[ot-gallery url=”gallery/eesti-blogija-mariliis-anger-gossip-eele-kui-%c3%bctlen-et-t%c3%b6%c3%b6tan-kokana-on-alati-%c3%bcllatust-ja-imestust-kui-palju”]