Täna avati Viru Keskuse teisel korrusel Calvin Klein Jeans`i uus esinduskauplus, kus on senisest rohkem müügipinda ning suurem vabaajarõivaste, aksessuaaride ja pesu valik.

Calvin Klein Jeans esinduspoe esindaja Kaupo Kallemaa sõnul otsustati kolida suuremale müügipinnale eeskätt selleks, et saaks pakkuda klientidele paremat ja mitmekülgsemat kaubavalikut. “Tänu suurenenud esinduspoe müügipinnale on võimalik tulevikus hakata sisse tooma ka selliseid kollektsioone, mida varem Eestis pole olnud,” lubab Kallemaa. Uue esinduskaupluse asukoha valikul sai tema sõnul määravaks varasem edukas koostöökogemus Viru Keskusega moekaubanduse valdkonnas ning loomulikult keskuse hea asukoht ja suur külastatavus.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul on Viru Keskuses esindatud mitmed tuntud ja kvaliteetsed kaubamärgid ning Ameerika brändi Calvin Klein Jeans`i esinduspoe avamine Viru Keskuses loob külastajate jaoks kindlasti lisaväärtust. „Meil on sellel aastal toimunud palju positiivseid ümberkorraldusi, lisaks Calvin Klein Jeans´ile on oma esindused avanud veel mitmed teised tuntud brändid,” kinnitas Vasar, et masu-aeg ei tähenda Eesti populaarsemale kaubanduskeskusele mitte rihma koomale tõmbamist vaid vastupidi – kaubavaliku laiendamist