Ergo Korp jagab Gossip.ee’ga mõtteid tulevast suvest, räägib südame puhtaks ning paljastab seiku oma reisist Berliini.

Ergo Korp, kas Pärnus on parem esinemise paik Pärnu Vallikäär või Kuursaal?
Hmm…Väga hea küsimus. Mõlemas kohas olen esinenud, Kuursaalis rohkem kui paar korda. Vallikäärus astusin ülesse sellisel üritusel nagu “Tere Pärnu Suvi” ja aasta oli siis 2008. Nad on nii erinevad kohad, et ei oskagi öelda kumb parem ja kumb halvem. Üks on väljas, teine sees. Seega mõlemad on omapärased ja huvitavad
 
Kas teil on suveplaanid juba paika pandud ning millistes kohtades ja millal te lähemal ajal esinete?

Suveplaanid on enam-vähem paigas ja esinemiskava leiab siit: www.ergotheband.com
 
Hiljuti sõidutas “Krimi” saatejuht Imre Kaas teid lennukile ja te käisite Berliinis kontserdil. Kes seal esinesid ja mida põnevat meenutate kontserdist?
Nii ta oli! Imrega oleme juba üle 10 aasta tuttavad, sel lihtsal põhjusel, et olime klassivennad Pärnu 6. Keskkoolis ja kuna mu vanem vend, kes töötab Tallinna Nõmme Linnaosa vanemana oli samuti reisil, siis jätsin enda auto Imre hoolde.

Berliinis külastasin vanast nostalgiast selliste ansamblite nagu Backstreet Boys ja New Kids On The Block ühistuuri kontserti, mis toimus Berliini O2 Arenal! Juhuse tahtel sattusin kokku ka ansambli Backstreet Boysi liikmetega enne nende lavale minemist ja seega sain nendega paar sõna vahetada ja isegi kätt suruda. Seega võib pidada kontserdi korda läinuks kui oled artisti oma käega ära katsunud.
 
Mida arvate “Teeme ära” talgupäevast ning kas käisite ka ise sellest kusagil osa võtmas?

See on igati tänuväärt üritus, mis esiteks puhastab meie ümbrust ja teiseks ühendab inimesi! Ise kahjuks osa ei võtnud, kuna see langes laupäevasele päevale. Reede õhtul oli mul esinemine olnud ja seega puhkasin päeval. Kompensatsiooniks selle eest katsun ise vähem loodust risustada. Aga esinejana astusin küll talgupäeva õhtul ülesse ja sellises toredas kohas nagu Valtus, Raplamaal!
 
Kuna elate Pärnus, siis milline koht Pärnus on kõige räpasem ja milline kõige kaunim?

Ei oskagi seda öelda milline on räpaseim paik, sest palju on ilusaid kohti. Võibolla veidi räpaseks teeb Pärnu see, et autoteed on kohutavas korras. Üldpilt on igati rahuldav!
 
Südamelt ära?

Vähem kurjust üksteise vastu ja rohkem hoolimist! Sest kõik algab ju ikkagi inimeste omavahelistest suhetest. Ja muidugi ei saa üle ega ümber meie hinntõusust poodides, see on lihtsalt tobe. Miskipärast võrreldakse meid valitsuse poolt hindades alati Euroopa riikidega, kahjuks mitte palganumbrites ,mis on ikka tavainimestel väga nirud ja eriti torkab see silma maa kohtades. Ise palju ringi reisinuna võin öelda, et me ei jõua nii pea teistele riikidele järele. Kuna me oleme alles nii värske Vabariik. Ehk 50 aasta pärast oleme kuskil seal maal, kus teised praegu ja just palkade poolest!

Aga muidu pole hullu. Päikest ja edu kõigile!

Loe ka:
Laulja Ergo Korp – mees, kelle pärast naised lava ees rinnad paljaks võtavad
Muusik Ergo Korp räägib, et vanakooli muusikud on Eestis head, ent uuded lauljannad ei tõesta end kuidagi. “Kui kuulata praeguseid noori naislauljad, tunduvad nad olevat löödud kui ühe puuga, üldse ei eristu hääle poolest üksteisest. Tundub, et tehakse vähe tööd enda kallal ja eriti mugavaks on ju tehtud see, et kõik tehakse ära stuudios ja kui on vaja lives laulda, siis ei tule sealt eriti midagi aga näed, juba on staar,” avaldab Ergo Korp Gossip.ee-le.