Gossip.ee jätkab oma populaarse rubriigiga “Mehelt naisele,” kus seekord on küsimustele vastamas eriti ere täht otse lavalaudadelt — ooperitenor Oliver Kuusik. Oliver on õppinud nii Eesti Muusikaakadeemias kui ka Londoni Guildhall School of Musics and Drama´s. Kuusiku repertuaari kuulub lugematul arvul mainekaid rolle ning teda on pärjatud mitmete auhindadega. Oliveri töö nõuab suurt pühendumust, pidevat harjutamist ning ensetäiendust, fantaasiat, oskust end pidevalt ümber lülitada ning rolli sisse elada ja kõige sellega tuleb ka Oliver meiterlikult ning kergleva mänglevusega toime. Kuidas aga elab Oliver sisse suhterolli ning mida ta hindab naistes loe alljärgnevast intervjuust.
 
Tänapäeval on üsna populaarne vabasuhe, kus mõlemad osapooled võivad teha mis tahavad. Mis teie sellest arvate, kas selline suhe saab toimida või saab seda üldse suhteks nimetada?
Mõnele selline vabasuhte variant sobib, mõnele mitte – ühtset vastust siin ei ole. Suhet saab ju suhteks nimetada vaid siis, kui mõlemad on taolistes asjades ühel meelel. Vastasel juhul pole suhtel mõtet. Tähtis on, et inimesed oleksid koos õnnelikud.
 
Kuivõrd oluliseks te peate igapäeva elus naise riietust, stiili, hoolitsetust?
Mulle isiklikult meeldivad stiilsed, moega kaasas käivad naised – see teeb päevad ilusamaks ja pakub üllatusi. Riietumine annab aimu inimese olemusest rohkemgi kui me arvame. Et olla stiilne, ei tähenda tingimata olla rahakas – see tähendab olla loominguline.
 
Kas teile meeldivad naised kes teavad, et nad on ilusad ja ei häbene seda välja öelda või eelistate tagasihoidlikust?
Julge pealehakkamine ja flirdioskus ei tee suhte alustamisel kindlasti paha. Mehed on kinnisemad kui arvatakse. Iga naine on ju omamoodi ilus, kuid vahel alahinnatakse ennast liialt ning oma ilu toonitamine väikese make-up’i või kauni kleidiga ei tee ju enesekindlusele sugugi paha? Meestele sellised asjad meeldivad. Teisalt, kui inimesed armuvad, siis nad ju saavad kohe aru, et nad on üksteise jaoks ilusad.

Olete te kunagi oma suhteseisu kohta valetanud, mis te arvate miks osad mehed soovivad kiivalt oma hõivatust varjata?
Pakun, et ei ole, aga mulle ei meeldiks seda ka ameerikalikult igale võõrale, esimese asjana, ise mainida. Eelistan olla rohkem privaatne. Võibolla mõned varjavad, sest nad ei ole veel või enam suhtes kindlad või siis sellepärast, et keegi lihtsalt pole küsinud.

Kas Eesti naised on liialt materiaalse küüsis jättes traditsioonilised pereväärtused tahaplaanile?
Ma ei usu. Inimesed ju ei muutu – muutub maailm. Hilisem pereplaneerimine oli näha juba mujal Euroopas aastaid enne meid. Eks see tuleneb kiirest elutempost ja naistele avanenud uutest karjäärivõimalustest jne. Kindlasti mängib siin rolli ka meeste ja naiste sookvootide pidev võrdsustumine.

Mehed ja naised tajuvad erinevalt olukordi ning väärtustavad erinevaid asju, müüt või reaalsus?
Reaalsus! Aga üksteiseta on millegipärast jube raske hakkama saada.
 
Kas suhtes olevatel inimestel võib olla üksteise ees mingeid saladusi?

Saladus ei ole suhtes alati negatiivne mõiste. Väikesed üllatused annavad elule pidevalt vürtsi. Ei ole ju huvitav kui sa teist inimest koguaeg täielikult mõistad. Tähtis on üksmeel ja usaldus.
 
Kas osade noorte Eesti naiste ilumeel on pisut väärastunud ja nad armastavad kõike, mis on kunstlik ning kõigega liiale minna?

Eesti naised riietuvad pigem korrektsemalt kui teised Euroopa naised. Õnneks võivad inimesed meie riigis selga panna kõike, mda soovivad – seega jälle võimalus muuta ennast enesekindlamaks.
 
Kuidas käitute kui mõni võõras naine hakkab teiega avalikus kohas flirtima, kas olete meelitaud või pigem häiritud?
Tähelepanust olen alati meelitatud. Tähtis on ju pigem teadmine – kas ja kuhumaani sa ise asjadel arendeda lased? Flirtivad inimesed, on vahel oma suhtes kindlamad kui teised. Aga tuleb tunnistada, et põhjamaalaste jaoks on ka väike kompliment vahel suureks flirdiks ja vastupidi. Näiteks vahemere ääreses on flirdimõiste hoopis avaram. Siiras kompliment ei maksa ju tegelikult mitte midagi ning teeb tavaliselt rõõmu. Ma ei oska öeldgi, kumba varianti isiklikult rohkem eelistan. Kuna olen ooperitenor, siis saan flirtimise eest laval komplimente üsna tihti, kuna see on minu töö. Palju ma sellest tavaellu kaasa võtan? Midagi kindlasti.
 
Milline on teie ideaalnaine?
See, kes arvab, et ma võin olla talle ideaalne mees.