Kuidas ennast heas vormis hoida ning särav ja vapustav välja näha? Kui palju ja mida süüa? Kui tihti trenni teha? Nõu annavad inimesed meie seast.

Triin Aasa: Trenn – Käin iga päev koeraga jooksmas. Toitumine – hommikupuder, lõunaks-müslid ja õhtuks kaks kolm võileiba:)


Kersti Kaasikmäe

Kersti Kaasikmäe: Korralik toitumine, jalutan palju. Mõtlen ise ennast nooreks, saledaks, ilusaks – see toimib, uskuge mind :) Juba mõeldes, et olete paks, annate lisakilodele vabad käed!

Liina Okas: Trenn – käin trennis kaks korda nädalas + veel käin vahete vahel jooksmas :D Toitumine – üsna tervislikult :)

Kristin Tammerand: joon palju vett, veedan oma aega palju väljas:)

Rita Konstantjuk: Kuivharjamine – minu uus nipp:)

Katre-Liis Koger:
hommikuti teen 30 kõhulihast. Iga päev kõnnin 20 minutit sammulugejaga. Söön kõike ja palju, ka prahti, mis pole hea aga ühe päeva nädalas teen mahlapäeva.

Kristine-Katrin Kaljumäe: söön kõike aga parasjagu ja liigun:)

Eric-Erki Morgan: Vaadake mida te sööte, lööge kokku kalorid ja süsivesikud, vaadake netist paju teile sobib. Liikuge palju ja sööge vähemalt 5x päevas. Ainevahetus kiireks ja oletegi kaunid ka kenad. Võin ka nõu anda!

 

Katrin Luuken: õhtuti on väga hea nt süüa kergeid ja valgurikkaid salateid, siin üks näide: tomati, kurgi, muna, tu?unikala ja salatilehe salat ja peale võib panna kerge sinepi, oliiviõli, mee, soola? ja pipra kastme :) Olen avastanud enda jaoks nt. ka täistera pasta, mis nt Stockmanis maksab alla euro ja maitseb veel parem kui tavaline.. Liikudes üritan võimalikult palju käia jala :)

Raili Riks: Body pump, jõusaal ja jooga;)

Maarja Kass: Söön seda mida tunnen, et keha tahab ja liigun ka natukene :)

Karina Nikker:
Koolis ja trennis käin jala. Trenn on 5 korda nädalas 3 tundi. Vabadel päevadel ei maga poole päevani hambad ristis, samas magan ka ennast piisavalt välja iga päev. Mängin õues koeraga. Söön põhimõtteliselt seda, mida tahan ja mida on. No ja muidugi ala, millega ma tegelen on akrobaatika, see ala vist päris kõigile ei sobi. :D Paksuks ma ennas ei pea, aga mingi piitsavars ma ka ei ole.  Aga ma tean seda, et kui tahate saada saledamaks, siis hakake aeglaselt sööma. :)

Liina Laitus: ei mingeid dieete! Korralik söök 5x päevas ja võimalikult palju liikuda värskes õhus – see kõige parem ja mind on aidanud! ;)


Annemarie Taal

Annemarie Taal: Kui toituda korralikult, käia päevas kas või ainult pooltundi jalutamas, hoiab see inimest vormis:) Inimene peab liikuma, soovitavalt muidugi rohkem. Ja selleks on väga head asjad trennid, soovitan väga bodypumpi. Ja päevas süüa vähemalt alati üks õun, pirn vms:)

Merit Köster: Toitun korralikult:) Käin trennis.
February 9 at 6:05pm · Like.

Margoth Plink: liigun palju, teen trenni, ujun, sõidan rattaga, toitun tervislikult, tegelen joogaga, joon taimeteesid.

Kairi Listmann: Kui kunagi sai tehtud kõvasti kergejõustikku, siis nüüd on üsna ebatavaline viis vormis hoidmiseks: augustis sündis laps, iga päev 2-3h jalutamist ja õhtuti magama kussutamist on taganud suurepärase vormi. Isegi liiga hea vormi :) Seega naljaga pooleks, saage lapsi ja lisakilod kaovad nagu naksti ;)

Merilin Pilvistu: Piisab rahulikust sörgist ja seda pidevalt üle päeva teha, et normaalseks saada ja kindlasti on tähtis ka tervislikust toituda.

Simone Senkevitš: Eks tuleb treenida erinevaid lihaseid igat 20 ja 1x päevas

Tarvo Suur: Paljud inimesed ei viitsi teha sporti. Seepärast soovitus neile toituda tervislikult ja samas jalutada kas või tunnikene iga päev väljas värskes õhus. Liikumine aitab parandada tervist ning loomulikult ka korralik tervislik toitumine hoiab väga hästi ka inimese vormis – selleks ei pea kulutama tunde jõusaalis ja raha kallite treeningvahendite ostmiseks.

Raili Laas: jalutamine, toitumine korralikult(tervislikult) ja trenni tegemine :)

Maali Roomet: joo iga päev suur pudel vett ja ära õhtu enne magamaminekut söö :)

Lisette Elmik: aeroobika+lihastrenn, super hea , soovitan kõikidele :)

Merilin Toming: regulaarne treening on hea vahend keha toonuses hoidmiseks ning hoiab ka vaimu värskena. Piisavas koguses vett tarbida ning muidugi toitumine toitumine. Mina näiteks üritan kasutada võimalikult palju erinevaid aedvilju, köögivilju, puuvilju erinevates toitudes. Ei loobu millestki, küll aga tasub piirata pigem mõne toiduaine tarbimist.

Mari-Liis Liht: Minu arust on üks parim nipp liikumine ja tervislik toitumine :) Ma ise sain tänu sellele väga hästi oma kaalu tagasi..

Kairi Vahter: hommikune võimlemine, roheline tee ja kilokalorite jälgimine:)

Maris Hunt: Tuleb käia tihti jooksmas (kasvõi väikest distantsi) ja toituda tervislikult :)

Marelle Vaino: Murdmaasuusatamine, ratsutamine, lumelauatamine, ujumine, jalgrattasõit, rulluisutamine ja Smoothi :P

Gerli Korotkov: Üks hea vormi nipp on juua palju vett:)

Kadri Reidla: Korralik uni ja palju värskeid puu-ja juurvilju ja värskes õhus viibimist :)