OHMYGOSSIP – Mis teeb naise naiselikuks? Ma ei teagi, mitu kuud üle aasta mu peas jooksevad-tiirutavad-keerlevad ringi mõtted lisada veebipäevikusse postitus naisele sobilikust iseloomust ja iseloomujoontest, millest nii mõnedki teevad naisest naiseliku naise, seda kõike muidugi minu vaatevinklist. Sellest vaatenurgast, mida mina naistes enim hindan ja mida mitte, mis teevad neiu vastupandamatuks ja mis mitte.

Igal mehel, nii nagu ka igal naisel on arvamus mehe seksikuse kohta, on arvamus ka iga naise seksikuse kohta. On mehi, kes leiavad, et naise rinnad peaksid olema kui herneterad, ja on mehi, kes leiavad, et naise rinnad peaksid olema suuremad kui arbuusid. Kolmandad meessoost isikud aga leiavad, et naise rinnad on ideaalses proportsioonis, kui need on hernetera ja arbuusi vahepealsed. Järgmised mehed aga leiavad, et naise teeb naiselikult seksikaks ainult lühikesed või pikad juuksed.

Siin siis minu jaoks tähtsamad jooned, mis naises peavad olema. Kui need punktid on enamuses täidetud, siis ei tohiks minule ligipääsemine kuigi raske olla.

1. Juuksed
Esimeseks ja äärmiselt tähtsaks jooneks naise juures pean pikki juukseid. Poisipeaga naised, keda elujooksul olen kohanud nii mõndagi, mulle üldse ei sümpatiseeri. Naiste charm peitub ka suures osas juustes (kohati isegi rohkem kui tagumikus ja/või säärtes) ja kui see mehele, antud juhul mulle ei meeldi, ei ole võimalik mind mingi hinna eest võrgutada. Lühikeste juustega naised võivad end rabada lolliks ja suuretõenäosusega kaotada ka mõistuse, aga mind ei ole võimalik kätte saada.

2. Alkoholile ei
Teiseks väga tähtsaks argumendiks oleks alkoholilembus. See ei tee naist naiselikuks. Üldsegi mitte. On homseks kõik OK, kui neiu teinekord võtab, näiteks pidude ajal või aastas mõned korrad ei ole probleemiks, kuna peaaegu kõik tarvitavad vahetevahel alkoholi. Aga iga päev end laua alla juua, olgu selleks õlu või viina või mistahes muu alkoholi kaasabil, ei ole naisele sobilik (viimane lause kehtib minu meelest ka meeste kohta).

3. Austus ja viisakus
Austus teiste sookaaslaste, ka samast soost inimeste, ja eelkõige meeste ehk antud juhul minu suhtes. Ma ei seedi naisi, kes arvavad, et nendele on lubatud kõik, et nemad on maailma nabad, kuna ta on naine. Ei ole nii! Kui naine mind ei austa, ei austa mina ka teda. Kõik ilus ja hea võib saada alguse lihtsast austusest; Siia alla liigitan ka viisakuse ja ebaviisakuse, mis omavahel kokku ei sobi. Viisakus ja ebaviisakus on ühest nendest punktidest füüsikas, kus vastandid mitte ei tõmbu, vaid tõukuvad, kuna esimesega neist võite võluda tänaval enamuse meeste tähelepanust, teisega aga kaotate võlu ja teete end lihtsalt lolliks. Seega ei sooviks ma eriti suhelda naistega, kelle igapäevasesse terminoloogiasse kuuluvad terminid “mine perse” või “keri vittu” ja muud taolised sõnad või sõnapaarid. Vahel ikka juhtub, arusaadav, aga igapäev on liig mis liig.

4. Iseseisev ajutegevus
Aju ehk mõistus ehk iseseisev mõtlemine, mis vist kahjuks tänapäeval paljudel puudub. Üks äärmiselt isekas omadus on uskuda kõike, mida räägitakse. Kahjuks olen sunnitud tõdema, et sellist käitumist tuleb ette aina tihedamini. Ja kõike, mida linnas räägitakse, jäädakse ka uskuma.  Alatihti on naistel ka komme laimatavat isikut sõimata selleks, milleks/kelleks teda laimus nimetatakse. Minu jaoks näitab see aga mõtlemise puudumist – naine kas EI TAHA või EI VIITSI mõelda. Kaldun arvama, et õige vastus on EI VIITSI. Kusjuures see viga ei puuduta ainult naisi, vaid ka mehi. Enne tuleks mõelda, siis veel kord mõelda ja seejärel veel mõelda ning alles siis öelda, mida öelda soovitakse või teha, mida tahetakse teha. Ka tuleks enne järgi uurida, kas linnas räägitav ka tõele vastab. Muidugi ei vaevu keegi seda tegema. See on äärmiselt halb omadus minu jaoks mitte ainult naiste, vaid kõikide inimeste juures.

5. Kasv
Veel kolm ja pool aastat tagasi, kui aastaks oli 2008, mil mul oli puhkus, mille teisel nädalal kohtusin Anne-Maiga ning kui Abja-Paljuojas koos ringi sai käidud, ei olnud minu jaoks naise (tol hetkel Anne-Mai) pikkus tähtis. Anne-Mai on peaaegu supermodelli mõõtu blond neiu (kuskil 170-180 cm), aga see-eest väga kena, tore, abivalmis, toreda iseloomuga tüdruk, kellel on olemas enamus eespool nimetatud punktidest positiivses ehk minule meeldivas suunas. Samuti tean üht naisterahvast Kuressaarest, kes on samuti kiitust väärt, kuna tema iseloom, mis sisaldab näiteks lahkust, head suhtlemisoskust, huumorisoone olemasolu ja omab erinevalt paljudest teistest mõtlemisoskust, on selline, mida vastaspooles hindan. Nüüd, peaaegu kolm aastat hiljem, leian, et minu tulevane naine, K U I ta kunagi üldse olema saab, keda arvatavasti ei saa kunagi olema , ei tohiks olla minust eriti pikem… Kuna ise olen kahjuks äärmiselt lühike , siis oleks kena, kui naisterahvas oleks minuga pikkuse osas sarnane, kuigi see ei ole eriliselt määraval kohal, sest ainult pikkus ei tee naist meeldivaks.

6. Rinnad
Kui (peaaegu) igale naisele on tähtis meheau pikkus, siis vist (peaaegu) igale mehele on tähtis naise rinnad. Minule kindlasti on. Kui need on liiga väikesed nagu herneterad, siis jääb mulje, et ta on mees. Aga rinnad nagu Sheyla Hersheyl? Nu siis on ju rindu rohkem kui naist ennast Rinnad peaksid olema sellised keskmised. Ütleme, et midagi sellist, mis kenasti kätte mahuks. Näiteks melon oleks selline sobiv suurus.

7. Seks
Naine ei tohiks väärtustada ainult seksi, eriti suhtes olles, kuid ei tohiks seda ka täielikult maha kanda. Kõige tähtsam kahe inimese vahel peaks peaks olema vaimne side. Kui on olemas vaimne side, tuleb ülejäänu loomulikult.

8. Kuulamisoskus ja julgus end väljendada
Kui naine soovib, et mees teda aitaks, kuulaks, suhtleks, siis täpselt sama ootab mees ka vastu. Nii nagu naine hindab mehes oskust kuulata, nii hindab mees ka naises kuulamisoskust. Ka ei tasuks unustada, et mina hindan väga, kui mulle lausutakse, et naine mind armastab, talle meeldin või et austab. Eks see paneks naistuttavaga suheldes punastama ka peedi, aga ilus on seda kuulda. Inimestele meeldib kuulda, kui neile öeldakse liigutavaid ja ilusaid sõnu.

9. Söögitegemise oskus
Ma ei nõustu meestega, kes leiavad, et naine peab kogu aeg kodus olles tegelema lastega või passima päevad läbi palavas köögis. Muidugi on see tähtis ja kasulik omadus kõigile, ka minule, sest toorainete olemasolul saan minagi mingisuguse toiduga ikkagist hakkama ja sama oskus peab leiduma naises – naine peab oskama süüa teha, peab oskama valmistada lihtsamaid igapäeva sööke (salat, supp, kartul ja kaste, kartulipudru, mõni puder jms.). Samuti ei tee kunagi halba koogide valmistamisoskus, mida vist enamus naisi siiski oskavad, kuigi see ei ole kõige tähtsam.

Samuti on isekad naised, kes “külgelöömisega” nalja teevad, mida ma ei soovita, kui jutt on minust. Flirtivad tered, mida mulle aastate jooksul ikka öeldud on, ei ole minu jaoks tõsiselt võetavad – ma võtan neid naljana. Just see ongi põhjus, miks ma taolise flirtimise peale ei tee teist nägugi. Teistega flirtides võite teha nalja või mõelda seda naljana, minuga peate olema tõsine, kellel on tõsi taga.

Mis aga puudutab neid punkte, siis tegelikult oleks neid tunduvalt rohkem, vis
t , kuid kõiki ma ei jõua ja tõtt-öelda ka ei viitsi eriti kirja panna. Välja toodud 10 punkti, nende seas ka flirtimise teema, on siis need ühed tähtsamad, mida naiste iseloomujoontes hindan, neist mõned teevad neiu üsnagi naiselikuks, ütleks et isegi seksikaks.

Nii et olge, neiud-naised mõnusad ja olge mehele meelejärgi, siis on mees ka teile meelejärgi. Olge mõnusad!