Soome kuulsaim fitness modell, “Fitnessmalli 2010” võitja ja Gossip.ee “Populaarseim persoon 2011” top10‘sse jõudnud Janni Hussi räägib Gossip.ee’le oma trennidest ning hiljutisest õnnetusest.

“Ma olen viimasel ajal kannatanud südame arütmia all ning arstid keelasid mul igasuguse spordi neljaks nädalaks,” räägib harilikult päevas 1-2 korda trenni tegev kaunis ja sportlik Janni Hussi Gossip.ee’le. “Sellest nädalast olen hakanud tasapisi lihtsamaid harjutusi tegema. Uuringud on veel käimas ja mis lõplikuks diagnoosiks tuleb, seda veel ei teagi.”

“Harilikult treenin 10-11 korda nädalas,” räägib tervislikke eluviise ja sporti hindav kaunis fitness modell ja sportlane. “Teen kõike — käin jõusaalis, teen aeroobikat, venitan… Tahan nii väga, et saaks juba alustada oma regulaarsete trennidega.”

“Muus plaanis läheb mul aga väga suurepäraselt!!”, räägib eelmisel nädalal Ohmygossip Couture’i moe-eri jaoks eksklusiivse fotoseeria teinud silmatorkavalt särav Janni.   “Lõpetan sellel aastal Soome Spordiinstituudi. Siis tahan alustada tõsisemat tööd kõrgtasemel personaaltreenerina, jätkata modellina, olla iseenda eestkõnelejaks ja promojaks nagu iga teinegi füüsilisest isikust ettevõtja.”

Kaunil Jannil on plaanid ka järgmiseks aastaks paigas. “Peale kooli soovin aasta vähemalt töötada. Siis tõenäoliselt jätkan õpingutega. Aga see, mida siis edasi õppima hakkan, on hetkel veel lahtine, eks näis,” räägib särav Janni Hussi Gossip.ee’le ning lisab naerdes: “Eks see tuleb taas kindlasti spordi või äriga seotud ala.”

Eksklusiivset Ohmygossip Couture’i Soomes valminud fotogaleriid Soome sportlase ning Fitnessmalli 2010 võitja Janni Hussi‘ga näete juba järgmisel nädalal! Püsige Gossip.ee lainel!

 

Loe lisaks:
Soome fitness modell Janni Hussi: Järgi oma unistusi ja ära kunagi loobu!


Janni Hussi (Mika Pulkkinen)


Janni Hussi (Mika Pulkkinen)


Janni Hussi (Mika Pulkkinen)


Janni Hussi (Mika Pulkkinen)