Seekord palus Gossip.ee vastata rubriigi „Mehelt naisele“ küsimustele tuntud raadio- ja telesaatejuhill ning loodusfotograafil Alari Kivisaarel. Kiire elutempoga mees, nagu Alari on, otsustas ta küsimustele vastata üsna ebatavalisel moel tehes seda raadio Sky Plusi hommikuprogrammi otseeetris. Allolev intervjuu on kokkuvõte saates antud Alari vastustest.

Kumb peaks olema suhtes domineeriv pool, kas mees või naine?
Ei pea kumbki olema domineeriv aga eks naise ümber kõik keerleb.
 
Eesti naisi peetakse ilusatakes ja eelkõige just seetõttu, et nad on alati hoolitsetud ja sätitud. Kuivõrd oluliseks te peate igapäeva elus naise riietust, stiili, hoolitsetust?
Naised jagunevad kaheks — need kes käivad linnapeal suusajopedes ja need, kes ei käi.
 
Kas naine ja mees peaksid võdrselt tegma kodutöid või on kodus korras hoidmine siiski naiste töö?
See ei ole tegelikult ei või jah küsimus, kõik ei saa siin ilmas jagada kaalukausil millimeetri pealt võrdseks, see kujuneb ise kuidagi välja. Meie ei ole naisega kunagi teinud mingit tabelit seinale, et kes mida teeb. Ma suudan koristada aga ma ei suuda koristada 2 kohta — garaaži ning laste mängutuba, ma olen seal nagu abitu. Üldiselt ei ole meil mitte ühtegi asja, mida raudpolt ainult naine teeks, väljaarvatud pesu pesemine, see on lihtsalt kuidagi niimoodi kujunenud ilma igasuguse kokkuleppeta.
 
Kas te eelistate naist, kes on traditsioonile koduperenaine või iseseisev karjäärihai?
Peaasi, et naine õnnelik on, mulle meeldibi õnnelik naine, mul kama kas ta on kodus või on tööl.
 
Milline on teie arust seksikas naine?
Ma ei tea, mõni lihtsalt on, võib isegi olla väike peps ja pikk jalg aga mõni lihtsalt ei ole seksikas ja mõni jälle on. See selline keeruline küsimus.
 
Eesti mehi süüdistatakse tihti külmuses ning oskamatuses oma tundeid väljendada, kas te nõustute sellega? Kui jah, siis mis võib olla selle põhjuseks?
Nõustun jah, põhjust ei tea.
 
Kas suhte eelduseks võib pidada sarnast haridustaset ja maailmavaateid?

Ei, kindlasti mitte, ei ole haridusel ja maailmavaatel vahet, kui armastusevägi peale tuleb. Küllap hakkama saadakse, küll need naised varem või hiljem mehe maailmavaate ka “paika” panevad.
 
Palju diskuteeritakse viimasel ajal selle üle millal on õige aeg abielluda ja pere luua. Mis teie, kui abielumees sellest arvate, kas on üldse mingit õiget aega? Kas pooldate nt äärmuslikke olukordi, kus abiellutakse 16. või 50. aastaselt?

Viiekümneselt ei näe ma mingit probleemi aga ega need 16 aastased saa ööd ega mütsi aru elust ega olust. Aga tehku mis tahavad, mis see minu asi on teiste ellu sekkuda, inimesed teevad nii nagu nad tahavad.
 
Mida te arvate vabaabielust?
Tänapäeva trendid kipuvad sinna poole minema, et ametlikult enam ei abiellutagi ja seda ma ei poolda, minu jaoks tundub see natuke kahtlane, tundub, et selllises suhtes pole ikka kõik viimasepeal. Abiellumine on ülim armastuse avaldus.
 
Kuidas käitute, kui mõni võõras naine hakkab teiega avalikus kohas flirtima, kas olete meelitatud või pigem häiritud?

Kui see toimub avalikus kohas on iseensest OK ja naljakas. Ma ei oska öelda, ma pole seda ilmselt väga kogenud või osanud näha või ma ei tahagi aru saada, et nad minuga flirdivad.
 
Kuna viimases küsimuses selgitasid Alari kolleegid Agnes Aaliste ja Rauno Märks talle, mis on flirtimine ning naljatlesid, et see on see, kui mõni naine tuleb ja pistab sulle sõrme nööbiauku, meenus Alarile ka üks kentsakas lugu. Nimelt on mehel kodus sellised teksapüksid, mille lukku lahti tehes ilmub nähtavale kiri lucky you (inglise k. tõlgituna – vedas sul).
 
„Ma avastasin selle kirja, kui ma olin need püksid juba ära ostnud, seal jookseb pikki lukku ülevalt alla kiri lucky you, kui seda nägin siis mõtleisn, et teen sellest pilti ja panen facebooki,“ meenutab Alari naljakat leidu.