Rubriigi “Mehelt naisele” kümnele küsimusele on vastuseid jagamas rõõmsameelne ja nägus Erkki Sarapuu. Erkki on tuntud mees mitmel rindel- juba aastaid on ta klubides plaate keerutanud, töötanud erinevates raadiojaamades, teda teame ka telest saate “Kõige naljakamad koduvideod” saatejuhina ning TV3 ilmapoisina. Ilmselt on see ka põhjuseks miks aktiivne ja tegus Erkki hindab ka naisete puhul laia silmaringi ning haritust. Erkki paljastab Ohmygossip.ee-le millest mehed omavahel räägivad ning mida ta arvab valetamisest.

Kas pooldate abielu või vabaabielu?
Pooldan igasuguseid kooseluvorme, kui inimeste vahel on armastus ja koos on hea olla.

Millist naise kehaosa märkate/vaatate esimesena?
Silmi vaatan esimesena ja naeratust.

Pisivale – lubatud või lubamatu?

Sõltub vale valdkonnast, mõnikord väike luiskamine ehk lisab olukorrale vürtsi.

Kas on võimalik armuda ainult naise sisemisse ilusse või peab sisemine ja välimine ilu ikka tasakaalus olema?

Inimene peab olema ikka üks tervik nii sisemiselt kui ka välimuselt ilus ja tore.

Kas ühised hobid/huvid on suhte püsimise eelduseks?

Ühised hobid ja huvid on loomulikult ainult positiivseks suhtelisaks aga samas kui ikka suhtel ei ole tulevikku, siis ei päästa seda ka ühised huvid ja hobid.

Naine ja alkohol, kas sobib kokku?
Mõistlikkuse piires on ikka ok.

Milliseid iseloomuomadusi te naises hindate?

Ausus, lai silmaring, hoolitsetus, haritus.

Me kõik teame, et naised võivad vahel tüütud olla ja norida, nimetage mõni piinlik olukord, kuhu naine ei tohiks oma meest panna?

No olgem ausad ka mehed on mõnikord ju tüütud. Endal ei ole eriti olukordi niimoodi öelda, kus oleks mind pandud ebameeldivasse olukorda.

Kõrged kontsad ja kleit teevad naise seksikamaks?

Ilus ja seksikas naine on ka ilma nendeta ilus. Kuid kahjuks on ka vastupidiseid näiteid, kus on küll ilus kleit ja kõrge konts all aga naine oma käitumisega ei kanna seda ilusat rõivastust välja.

Kas mehed räägivad tihti oma sõpradega oma naistest ning suhetest?
Meestel on palju jututeemasid ja sõltvalt sellest, kui lähedased sõbrad ollakse siis mõnikord ikka arutatakse ehk ka isiklikke asju nagu näiteks peremured jne. Aga üldiselt ikkagi on meil palju muid asju arutada.